Újdonságok a Milestone Systemstől


Újdonságok a Milestone Systemstől
A Milestone Systems piacra dobta az XProtect 2017 R2-t, valamint három új terméket – az XProtect Essential+; XProtect Express+ and XProtect Professional+.

Valamennyi új termék lehetőséget biztosít arra, hogy párezer kameratípusból választhassuk ki az adott projekthez legmegfelelőbbet, támogatják a hardveres gyorsítást – ahol a rendszerteljesítmény növelhető támogatott (a dekódolást „átvállaló”) videokártyák integrálásával, és a rendszer többi erőforrását az egyéb feladatokhoz lehet rendelni. Természetesen, mindhárom új megoldás támogatja a MIP SDK-t, így biztosítva a legoptimálisabb „projektre-szabottságot” és a Milestone Partnerek termékeinek (pl. képtartalom-elemzés, épületvezérlés, pénzügyi rendszerek) integrálhatóságát. Az XProtect Express+ és XProtect Professional+ támogatja Milestone Interconnect-et, így lehetőség nyílik, hogy egy nagyobb rendszer részeivé tegyük őket. A Milestone XProtect 2017 R2 újdonságai

Az XProtect 2017 R2 frissítés kiemelt eleme a megnövelt biztonság. Ide értve a videorögzítés során keletkező média adatbázisok erőteljesebb titkosítását. A rögzített anyag integritásának megőrzéséről SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) aláírás gondoskodik.

XProtect Essential+

Az XProtect Essential+ a Milestone új, belépőszintű, ingyenes szoftvere, melyhez szintén letölthető SDK, így a „külsős” szoftverfejlesztők egy tökéletesen működőképes rendszert alapul véve fejleszthetik ki „Milestone kompatibilis” megoldásaikat. Ehhez a cég minden segítséget (ingyenes eLearning kurzusok, fejlesztői fórum) megad. Az ingyenes XProtect Essential+ 2017 R2 legfeljebb 8 kamerát támogat (6 000+ típusból választhatóan). Természetesen, az XProtect Essential+ könnyedén felturbózható XProtect Express+ -ra (vagy más XProtect termékre), amennyiben extra funkciók (pl.: titkosítás) használata válik esedékessé. Forrás: Milestone Systems
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon