Sprinx tartalomelemzés a Wisenet X H.265 IP CCTV kamerákban


Sprinx tartalomelemzés a Wisenet X H.265 IP CCTV kamerákban
A Hanwha Techwin és a Sprinx Technologies együttműködésének keretében, a Sprinx Automatikus Incidens Detektálás és Közlekedési Adatgyűjtés (AID) alkalmazásával bővíthetők a Wisenet X IP CCTV kameracsalád H.265-ös tagjai.

Az intelligens képelemzést kínáló AID megoldások azonnal jelzik az illetékes operátor felé, amennyiben a megfigyelt területen nem kívánt közlekedési, vagy egyéb nem várt (pl. füst az alagútban, szabálytalan útirány) esemény történik, dugó alakul ki. Ezzel egyidejűleg a közlekedésben résztvevő járművekről (pl. típus) és a forgalom milyenségéről statisztikailag feldolgozható adatokat gyűjt.

Az új Wisenet X kamerák már olyan architektúrájú chipesetre épülnek, melyek az előző szériához képest dupla sebességű képfeldolgozást biztosítanak. A megháromszorozott memória kapacitás garantálja a képi és hangalapú analitikák probléma mentes futtatását, a gyártó elmondása szerint.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák