Satel Perfecta érzékelők


Satel Perfecta érzékelők
AGATE és AOCD-250
Ez a két függönykarakterisztikával rendelkező kültéri mozgásérzékelő maximális biztonságot nyújt kis alapterülettel rendelkező objektumok héjvédelmére. Az Agate a vezetékes, míg az AOCD-250 az ABAX rendszerhez illeszthető vezeték nélküli változat.


Az érzékelő kombinált kivitelű. A mikrohullámú és passzív infra érzékelő együttes munkája biztosítja azt, hogy a téves riasztások száma lecsökkenjen. Az eszköz kitakarásvédett, és tartalmazza a tartókonzolt.

Az eszköz biztonsági besorolása eléri a Grade 3-as szintet és az extrém időjárási viszonyoknak is ellenáll, hiszen -40 °C és +55 °C között tökéletesen működik, emellett IP54 védettséggel rendelkezik.

A vezetékes változaton az érzékenység állítás potenciométerek segítségével, míg a vezeték nélküli kivitelben szoftverrel történik, de erre a legritkább esetben van szükség, mivel az érzékelő a különböző külső behatásokra reagálva változtatja az érzékelési küszöböt.



ASD-150
Ez a vezeték nélküli optikai füst- és hőérzékelő az ASD-110 funkcionalitását bővíti azzal, hogy immáron önállóan is működőképes, de továbbra is illeszthető Abax rendszerekhez.

Az érzékelő a tűz kialakulásának korai szakaszában riasztásba lép, amint az optikai füstérzékelő kamrában a füst eléri az előre meghatározott küszöbszintet.

Önálló működés során az érzékelő hang- és fényjelzéssel jelzi a közelben tartózkodók számára a tűzesetet. Az eszköz rendelkezik az önállóan működő füstérzékelőkre vonatkozó EN 14604 minősítéssel.

Abax rendszerben való működés során az az érzékelő, amely a tűzesetet érzékelte a központi egység felé továbbítja a tűzeset tényét. A központi Abax vezérlőn keresztül a többi érzékelő is hang- és fényjelzéssel hívja fel a figyelmet a veszélyre.

A 3 voltos CR123A elemek 5 év készenléti időt biztosítanak és az érzékelő alacsony feszültség esetén jelzi az elemcsere szükségességét.

Az eszköz fő felhasználási területe az olyan épületek, ahol az országos tűzvédelmi szabályzat nem kötelezi a tűzjelző rendszer kiépítését, de a tulajdonos szükségesnek érez valamilyen fajta védelmet és nincs lehetőség kábelezni.





OPAL Pro és Opal Pro GY
A közkedvelt Opal kültéri mozgásérzékelő családját bővíti ez az eszköz, a GY végződésű termék szürke színű. Kinézetében és tulajdonságaiban is megegyezik a korábbi Opal érzékelőkkel, az egyetlen változtatás az aktív infravörös sugárzáson alapuló kitakarásvédelem. Ezáltal érte el ez az érzékelő a Grade 3 biztonsági besorolást.

Továbbra is a megszokott jellemzőkkel rendelkezik az érzékelő. Az érzékenységet távirányító vagy az áramköri lapon elhelyezett nyomógombok segítségével állíthatjuk.

A mozgásérzékelőben elhelyezett alkonykapcsoló számos lehetőséget nyújt számunkra, hogy kényelmesebbé tegyük életünket. Például éjszaka mozgásérzékelés esetén felkapcsolnak a kültéri lámpák, de nappal nem.



További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!





RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka