Élenjáró technológiák az Aspectis standján

Aspectis - G stand

Élenjáró technológiák az Aspectis standján
Az Aspectis az idei Securiforum kiállításra elsősorban azokat a látogatókat várja, akik az igényes, integrált, előremutató biztonságtechnikai termékek és megoldások iránt érdeklődnek. Partnereinkkel azon dolgozunk, hogy standunk a kiállítás egyik legérdekesebb és legizgalmasabb standja legyen. Ennek érdekében az idén külön is bemutatkozik az Axis, a Milestone és a Hanwha, akik az iparág élenjáró technológiáit mutatják be.

Az Axis, mint az IP videó iparág megalapítója, immáron több, mint 20 éve folyamatosan a biztonságtechnika élvonalában jár. Ha valaki a legérdekesebb fejlesztéseket keresi, az Axis-ban biztosan nem fog csalódni. A Securiforum kiállításon a legkisebb rejtett IP kameráktól a lézer fókuszos PTZ kamerákig szemezgetünk ebből a gazdag kínálatból. A kamerák mellett természetesen helyet kapnak az Axis IP audio és beléptető rendszerei is.

A Milestone standon bemutatjuk, hogy hogyan képzeli el a világ első számú VMS gyártója azt az ökoszisztémát, melynek középpontjában a végfelhasználó áll. Mit is jelent ez? Több, mint 5000 IP kamera és 300-nál is több enkóder integrálva, 50-nél is több DVR, I/O modul, szenzor és egyéb periféria, valamint IT infrastruktúra eszköz, 150 integrált szoftver és mintegy 400 külső fejlesztők által kínált alkalmazás. Mindezeket a Milestone Xprotect gyúrja össze egy egységes rendszerré, modern, intuitív felhasználói felületen tálalva a végfelhasználónak.

A Hanwha a teljesen megújított Wisenet sorozatú kameráit és rögzítőit vonultatja fel. A csúcson a Wisenet X sorozatú kamerái állnak, amelyek a nemzetközi tesztek alapján is a kategória legkiválóbb képminőségét nyújtják. Erről a standunk látogatói személyesen is meggyőződhetnek. A képminőségen túl az alkalmazások terén is sok érdekességet mutatunk be, a rendszámfelismeréstől a retail alkalmazásokig.

A kiállításra igazi újdonsággal is készülünk. Szeptember folyamán indítottuk útjára a 2N disztribúciót, a szakmai közönségnek éppen a Securiforum kiállításon mutatjuk be először a 2N intercom és IP audió rendszereit. Hogy hol tartanak ma az intercom rendszerek? Ha kíváncsi rá, nálunk megnézheti. Másik újdonságunk a Herta arcfelismerő rendszer, győződjön meg a képességeiről személyesen. Infrastruktúra területén a Planet ipari eszözeit, vezetéknélküli megoldásait állítjuk csatasorba. Különösen érdekes lehetnek a vadiúj 4G LTE gateway-ek, amelyekre az első visszajelzések alapján nagyon nagy az érdeklődés. Természetesen a régi motorosunk, a Netavis sem maradhat le a palettáról. Itt a sMart Data Warehouse 2.0 verzióját tekinthetik meg a látogatók.

És ha mindez valakinek nem lenne elég, részt vehet izgalmas játékokban, kipróbálhatja a szerencséjét és részt vehet a kiállítás után megtartandó sorsolásunkon, ahol értékes nyeremények várják! Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresni az Aspectis standját a Securiforum kiállításon. Hogy el ne tévedjen, keresse a „G” standot! Mi biztosan ott leszünk! És ÖN?
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera