Riasztórendszerek és automatika


Riasztórendszerek és automatika
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel


Egyre növekvő igény mutatkozik napjainkban az épületautomatika rendszerekre, mind a lakossági szférában, mind a nagyobb gyengeáramú projektmunkák tekintetében. Emiatt döntött úgy a Satel, hogy az Integra központjait több otthonautomatikai rendszer protokolljával integrálja. A Fibaro lengyel otthonautomatikai rendszer és a KNX protokoll teljeskörű rendszerek kiépítésére adnak lehetőséget, akár vezetékes, akár vezeték nélküli rendszerben gondolkodunk.

A Fibaro rendszer illesztéséhez szükségünk van az ETHM-1 Plus IP kommunikátorra, aminek segítségével a teljes Fibaro paletta elérhetővé válik számunkra.

A KNX rendszerbe való illesztéshez az INT-KNX-2 modul szükséges, aminek segítségével a riasztórendszerünk a KNX BUS vonalára kerül és onnan tudjuk működtetni a különböző végpontokat.






Természetesen ezen rendszerek nélkül is lehetőségünk van különböző, az adott igényeknek megfelelő vezérlésre, hiszen az Intergra központokban a 96 zónatípus és a 119 kimenettípus gondoskodik arról, hogy pontosan az általunk elképzeltek szerint történjen a végpontok vezérlése.






Az INT-ORS C-sínre szerelhető kimeneti bővítő modulok 16 A 230 V AC terhelhetőségű reléivel kapcsolhatjuk az objektumban található erősáramú berendezéseket, amiknek a vezérlése történhet okoskészülékről, riasztórendszer kezelőről vagy valamilyen logika mentén (pl. ha egy helyiségben a szénmonoxid érzékelő aktív, akkor beindul a szellőztetőrendszer).












Az INT-TSI érintőképernyős kezelő teljesen testre szabható. A belső ikonok és háttérképek a menük elhelyezkedése, mind-mind kedvünk szerint alakítható. Az eszköz képes RTSP és HTTP képfolyamokat megjeleníteni, továbbá triggerek segítségével adott eseményre adott műveletet végrehajtani (pl. a bejárati ajtó nyitásérzékelő sértése esetén a kamera streamekre ugrik) továbbá az időjárást is megjeleníti.





Tekintse meg a videót IDE kattintva, melyből megismerheti a Satel kezelőegységek dizájnját.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
Olvasta már?
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision