Ahány ház, annyi szokás - és megannyi okosotthon megoldás

SMARTme Kft - F3 stand

Ahány ház, annyi szokás - és megannyi okosotthon megoldás
Nyugat-Európában már egyre népszerűbb, hazánkban azonban még csak most kezd elterjedni az okosotthon fogalma. Egy lakás okosotthonná ”varázslásához” gyakorlatilag korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre.

Tekintettel arra, hogy egy okosotthon a felhasználó igényeihez tökéletesen idomuló automatizált rendszer jelent, melyben az elektromos eszközök az egyedi szokásokhoz alkalmazkodva szinte önálló életet élnek, máris értelmet nyer a főcím. A FIBARO rendszer kompatibilitásának köszönhetően lehetőségünk nyílik szinte bármilyen elektromos eszköz működését automatizálni, szabályozni, vagy akár távolról ellenőrizni, vezérelni. Pl.: világítás, fűtés, klíma, redőnyök, riasztó, kamera, hangrendszer, házi mozi, öntöző rendszer, háztartási eszközök, stb. Ezekről bővebb információt a SMARTme okosotthon weboldalán talál, a www.otthonautomatika.hu -n. A FIBARO rendszer egyszerre nyújt biztonságot, kényelmet és megtakarítási lehetőséget.

A FIBARO okosotthon rendszer vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően telepítésekor nem kell falakat bontani, fúrni, faragni. Egyszerűen és tisztán beszerelhető akár egy meglévő otthonba is. Tekintettel a felhasználói igények változatosságára és a rendszer rugalmasságát is figyelembe véve, nem létezik két egyforma okosotthon, a lehetőségeknek csak a kreativitás szabhat határt.

A lakásuk okosításával a felhasználók célja többek között, hogy biztonságosabbá és kényelemesebbé tegyék otthonukat. Bárhol is legyen az otthonautomatizált otthon lakója a világban, a FIBARO rendszer azonnal értesíti, ha tűzveszélyt, gázszivárgást vagy éppen csőtörést észlel lakásában, vagy ha illetéktelen behatolásra lesz figyelmes. Elég hozzá egy mobiltelefon vagy egy táblagép és az ingyenesen letölthető FIBARO applikáció, melynek felhasználói felülete egyszerű és könnyen kezelhető.

A vezeték nélküli kialakítás következtében a telepítési költségek töredékére redukálódtak. Illetve a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az eszköz árak is jelentősen csökkentek Egy komplett FIBARO rendszer telepítése ma már jóval szélesebb rétegek számára vált elérhetővé, a korábbi vezetékes rendszerek magas költségeivel szemben már nem számít luxusnak.

Keltse életre ügyfelei és saját otthonát is a FIBARO rendszerrel!
További információkért látogasson el a SMARTme okosotthon oldalára (ww.otthonautomatika.hu) vagy a www.smartme.hu weboldalra.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DVC 4K AHD kamerák elérhető áron
Olvasta már?
DVC 4K AHD kamerák elérhető áron