Avigilon H4 Platform bővítés: új H4 Mini Dome kamera

DSC Hungária Kft - A3 stand

Avigilon H4 Platform bővítés: új H4 Mini Dome kamera
A legkisebb H4 Platformra épülő kamera a diszkrét moduláris dizájnt és a kiváló képalkotási képességet kombinálja egy belépő szintű kamerában.

Az új H4 Mini Dome kamera a legszélesebb pontján sem nagyobb, mint 7 cm. Így ez a legkisebb kamera erre a platformra építve. A szabadalmaztatott innovatív függeszthető moduláris formaterv miatt a telepítő szabadon dönthet, hogy felületre, vagy mennyezetbe süllyesztve szereli a kamerát. Az alábbi videóban IDE kattintva megtekintheti milyen könnyedén válthat a különböző kivitelek között. A H4 Mini Dome kivételes képminőséget kínál, az Avigilon LightCatcher technológiájának segítségével alacsony fényviszonyok mellett is képes akár színes képeket is készíteni. A tartalom adaptív infra megvilágítás pedig teljes sötétségben is megfelelő érzékelést tesz lehetővé a teljes látómezőn. A kamera természetesen tartalmazza az Avigilon szabadalmaztatott HDSM (High Definition Stream Management) technológiáját, ami a HDSM SmartCodec és a készenléti mód (Idle Scene Mode) segítségével az iparág egyik leghatékonyabb sávszélesség menedzsmentjét teszi lehetővé. „Az új H4 Mini Dome kamerával tovább erősítjük piaci jelenlétünk, úgy hogy belépő szintű áron kínálunk Avigilon minőséget.” – mondta James Henderson, az Avigilon ügyvezető igazgatója. „A H4 Mini Dome kamerát kis méretben, a legújabb képalkotó technológiánkkal és egyszerűen telepíthető formatervezéssel fejlesztettük ki, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk a telepítéssel és a képminőséggel kapcsolatban." A H4 Mini Dome kamerák az idei év harmadik negyedévében kerülnek piacra, de júliustól már előrendelhető. 1.3, 2 és 3 megapixeles felbontásban lesznek elérhetőek 2.8 mm-es fix lencsével a széles látószög érdekében. Összeállította: Nagy Péter
Avigilon terméktámogató,
hálózati rendszertechnikus
DSC Hungária Kft.
www.dsc.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő