Magyar fejlesztésű beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer


Magyar fejlesztésű beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer
A Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer 2017 májusában robbant be a hazai piacra és azonnal jelentős érdeklődés övezte. Az innovatív funkciók, a rugalmasság és a kimagasló ár-érték arány miatt rendkívül széles a felhasználási területek skálája. Kisvállalkozások, gyárak, logisztikai központok és hivatalok is előszeretettel választják a Predort.

A szakemberek azért is kedvelik a Predort, mert a rendkívül széles funkciókör és a magas biztonsági szint mellett is átlátható, könnyen kezelhető maradt. Egyetlen szoftveres felületen kísérhetjük figyelemmel dolgozók helyadatait, a kamerák valós idejű képét, a riasztásokat, ellenőrizhetjük a munkaidő- nyilvántartást stb. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt.

Manapság az RFID azonosítók adatai akár ingyenes mobilalkalmazások segítségével is könnyedén kiolvashatók, ezért egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk adataink védelmére. A Predor olvasócsaláddal biztosítható a titkosított kommunikáció, és az azonosítók másolásvédelme. Az innovatív tampervédelem tovább növeli a rendszer biztonságát. Ha az olvasót el akarják távolítani a falról, akkor a beépített autóipari szenzor szabotázs jelzést ad. Kültéri (IP65), vandálbiztos vagy akár falba süllyeszthető kivitelek közül is választhat.

Ingyenesen letölthető a Predor mobilalkalmazás is, melynek segítségével a cégvezetők bárhonnan figyelemmel kísérhetik a dolgozók tevékenységeit, értesülnek a riasztásokról, felhasználókat tilthatnak le azonnal. Az applikáció további különlegessége, hogy tűzriasztás esetén valós időben végezhetjük az evakuálást saját androidos készülékünkkel.


A munkaidő riportok áttekintése eddig hosszú időt vett igénybe, ezért a vezetők nem is tudták ezt napi szinten ellenőrizni. Predor rendszerrel egy kattintással hívhatunk le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő-egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos információk.
Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik. Szükség esetén bármilyen eseményhez automatikusan felvétel is rögzül. A riasztás helyét térképen is megtekinthetjük.
A szoftver az Ön beállításai és elnevezései alapján vezérlőnként elkészíti a bekötési rajzot. Ha a szoftverben átkonfigurálja az átjárókat, vagy aktiválja valamely relés kimenetet stb., akkor rendszer automatikusan berajzolja a változtatásokat az ábrába. A szerelés ezen részét ezáltal kiszervezheti.

A Predor honlapján elérhető a telepítőkereső. Az oldalt meglátogató végfelhasználók és generálkivitelezők válogathatnak képzett telepítő partnereink közül. Azok a telepítő cégek jelennek meg ezen a felületen, akik részt vettek valamelyik ingyenes online vagy személyes oktatásunkon.

További információ
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A Partizan már 2014-ben kifejlesztette és elindította saját felhőalapú videótárolási szolgáltatását - az egyik elsőt a világon
Olvasta már?
A Partizan már 2014-ben kifejlesztette és elindította saját felhőalapú videótárolási szolgáltatását - az egyik elsőt a világon