A Motorola felvásárolja az Avigilont


A Motorola felvásárolja az Avigilont
A Motorola Solutions bejelentette, hogy végleges felvásárlási megállapodást kötött az Avigilonnal. A Motorola az Avigilon teljes részvényállományának tulajdonosává válik, egy kizárólag készpénzmozgásos (azaz részvénycsere nem történik) tranzakció keretében, melynek értéke kb. 1Mrd USD.

A kanadai székhelyű Avigilon neve a magyar piacon sem ismeretlen. Az úttörők közt szerepelt a HD és „sok-megapixeles” IP CCTV technológia fejlesztésében; több mint 750 szabadalmat jegyez a mai napig. A Motorola meglátása szerint, a felvásárlással az Avigilon technológiája, több piaci szegmenshez juthat el, kihasználva a Motorola telekommunikáció terén kiépített „állásait”, s természetesen, a Motorola kiváló minőségű IP CCTV technológiával bővítheti portófilóját. Amennyiben valamennyi állami szerv, illetve a részvényesek áldásukat adják az összeolvadásra, a tranzakciót 2018. második negyedévében zárhatják le.

Forrás: avigilon.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q9307-LV
Olvasta már?
Axis Q9307-LV