Megérkezett a Dahua XVR új generációja


Megérkezett a Dahua XVR új generációja
A Dahua Technology Ltd., a biztonságtechnika egyik vezető CCTV gyártója a 2018-as évben is folytatja a legújabb technikai megoldások megjelentetéseit. Ezúton mutatjuk be az XVR rögzítő család fejlesztéseit.

A 2017-es év második felében megismerkedhettünk a Dahua saját fejlesztésű HDCVI technológia újításával és az ehhez tartozó XVR rögzítő családjának szériájával. A Dahua HCVR szériát váltotta le, mivel a több üzemmódos kamerák bevezetése mellett a rögzítő oldalon is elvárt lett a 4in1 videó bemenetek kezelése. Az XVR első generációjában fellelhető új változtatásoknak köszönhetően, a vegyes üzemű kamerarendszerek összehangolása lehetővé tette számunkra azt, hogy egyetlen egy rögzítő egységre illeszthessük kameraképeinket.

A már napjainkban forgalomban lévő Dahua XVR új generációja is tartogat számunkra újdonságokat és fejlesztéseket. Sajnos az első generációban tapasztalt audió forrás kezelése nem volt teljes mértékben tökéletes, de az új szériákban ez is javítva lett. Azaz a HDCVI kamerába épített mikrofon audióját, koax kábelen keresztül ténylegesen a rögzítő lekezeli, és nem kell felhasználnunk a külső audió bemenetet, illetve nem szükséges külön kábeleznünk egy külső mikrofon modul miatt sem.

Eddig a beépített processzor hűtéssel is akadhattak problémáink, erre a Dahua bevezette az intelligens hűtés vezérlést, amely segítségével a hűtésért felelős ventillátor működését is szabályozhatjuk. A folyamatos hűtés opció mellett van lehetőség automata beállításra is, azaz ha a processzor hőmérséklete túllépte a megengedett hőfokot, akkor a ventillátor vezérlése aktiválja a hűtést. Ezekkel az egyszerűnek gondolt, apró változtatásokkal ismét előbbre léptünk az eszközeink működési rendszerében és megbízhatóságában.

Ha valaki a kezébe veszi az eszközt és figyelmesen áttekinti a menüpontokat, akkor felfigyelhet egy új intelligens lehetőségre is. PIR kamerához való csatlakozás esetében (HDCVI-PIR kamera) a kameráról érkező aktív mozgás érzékelési jel esetén külön riasztási funkciókat találunk. Hasonlóan, mint eddig IP rendszereknél, az aktív mozgásérzékelésnél a rögzítőnkön keresztül a telefonos alkalmazásunkra kapunk értesítést, melyet (mobilnet vagy wi-fi kapcsolat esetén) azonnal kezelhetünk és reagálhatunk az illetéktelen behatolásra.

A 2018-as év indításaként, a felhasználási igény és a magyar piac anyagi lehetőségeit figyelembe véve az új generációs Dahua XVR - ek közül a következő termékeket szeretném kiemelni, és a már eddig is meglevő tulajdonságaik mellett az újakat bemutatni:

XVR5104 / 08/ 16HS –S2 tulajdonságai

  • Magyar nyelvű kezelő felület
  • H.264+ tömörítés; 4 / 8 /16 BNC videó bemenet
  • Max 12fps@1080P FullHD felbontás kezelése
  • Penta-brid, HDCVI/AHD/TVI/CVBS videó bemenetek támogatása
  • IP kamera támogatás, a meglévő csatorna számokon felül + 2 / +4 /+8 IP csatornaszám
  • Audió bemenetek kezelése KOAX kábelen keresztül
  • 1 SATA port, max. 8TB HDD kezelés


  • A 4MP felbontással rendelkező HDCVI kamerákhoz:

    XVR5216AN-4KL tulajdonságai

  • Magyar nyelvű kezelő felület + 4K HDMI kimenet
  • H.264+ tömörítés; 16 BNC videó bemenet
  • Max 12fps@4MP; 25fps@1080P FullHD felbontás kezelése
  • Penta-brid, HDCVI/AHD/TVI/CVBS videó bemenetek támogatása
  • IP kamera támogatás, a meglévő csatorna számokon felül +8 IP csatornaszám (96Mbps)
  • Audió bemenetek kezelése KOAX kábelen keresztül
  • 2 SATA port, max. 8TB HDD kezelés

  • Az utóbbi eszközt a Dahua már a 4K felbontású HDCVI kamerákra tervezte, de a magyar piaci árlehetőségei miatt ezt a modellt a Dahua 4MP felbontással rendelkező HDCVI kamerákhoz javaslom minden felhasználó számára.

    Látható, hogy a Dahua XVR új generáció teljességet ad számunkra, ügyfeleinktől érkezett elvárásokra és igényekre. A Dahua Technology fejlesztései határtalanok, várjuk az újabb és újabb meglepő eredményeket. A Dahua XVR –S2 és -4KL széria adott lehetőségei bizalmamat elnyerte és ezek miatt is merem bátran ajánlani meglevő és új partnereink számára.

    Páger Janó
    Dahua Termékmenedzser






    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
    Olvasta már?
    Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek