FlexZone kerítésvédelmi rendszer


FlexZone kerítésvédelmi rendszer
Forgalmazó: PartnerTech Kft.
Gyártó: UTC Fire & Security B.V.


A FlexZone™ egy kerítésen elhelyezett mikrofonkábelen alapuló kültéri védelmi rendszer. A védett területet határán képes érzékelni és lokalizálni a behatolási kísérleteket.

Jelzés érkezik a kerítés vágása, felhajtása, valamint az átmászási kísérletek esetén is. A kerítés típusok széles skáláján alkalmazható. Integrálható az Advisor Management grafikus felügyeleti szoftverbe, valamint behatolásjelző rendszerbe relékimenetivel.

Főbb jellemzők
  • ± 3m pontosságú helymeghatározás
  • 4 vagy akár 60 független, programozható zóna minden kiértékelőn
  • 600 m érzékelőkábel egy kiértékelőn, 300 m oldalanként
  • Táp és kommunikáció az érzékelőkábelen keresztül
  • 4 szabadon programozható relé kimenet minden kiértékelőn, számuk tovább bővíthető
  • Szoftveres integrálási lehetőség
  • Ellenáll a szél és eső hatásainak téves jelzések nélkül
  • Kapuk és ajtók vezeték nélküli védelme

    A kiértékelő rádiófrekvenciás impulzusokat bocsájt ki az érzékelőkábelre. Behatás esetén visszaverődések keletkeznek. A távolság meghatározása az időmérésen alapszik. A helymeghatározással megkülönböztethetők egymástól a teljes kerítést érő behatások, mint a szél vagy az eső és a pontszerű behatolási kísérletek. A technológia eredménye nagy jelzés valószínűség és alacsony téves riasztási arány. A FlexZone™ rendszerhez a szükséges a kerítés jó hangvezető képessége. Az ideálistól eltérő körülmények esetén is van lehetőség próba telepítésre és tesztelésre.

    Kapuk és ajtók védelmére is rendelkezik kész megoldássokkal a vezeték nélküli kapu érzékelő segítségével, amely nem csak a áthatolási kísérletek jelzésére alkalmas, hanem a kapu nyitásérzékelőjét is felügyelheti.

    A FlexZone™ fejlesztése még az érzékelőkábelen továbbított tápellátás és kommunikáció. A rendszer kiépítése így drasztikusan kevesebb, akár ötödannyi földmunkával jár mintha kiértékelő egységeként külön kellene azokat kiépíteni. 15 db kiértékelő köthető egy hurokba, és 60 db lehet egy FlexZone™ hálózatban. A rendszer mérete integrált felügyeleti szoftverrel még ennél is tovább növelhető.

    Az Advisor Management szoftverbe való integrálással grafikus felületen lehet megjeleníteni az érzékelési zónákat, melyekhez kamerákat vagy PTZ kamera pozíciókat is lehet rendelni. Az integrációval továbbá összefoghatók akár a világ eltérő pontjain lévő telephelyek is. Az Advisor Management valamint a FlexZone™ szoftverről bővebb információt korábbi cikkünkben valamint a PartnerTech Kft. honlapján találhat.
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon
    Olvasta már?
    A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon