NYÍLT LEVÉL minden telepítőnek a kültéri vagyonvédelem jövőjéről

PR hír

NYÍLT LEVÉL minden telepítőnek a kültéri vagyonvédelem jövőjéről
Mit csinál 2018-ban egy felelősségteljes vagyonvédelmi telepítő?
Miközben folyamatosan tájékozódsz, biztosan te is hallottál megannyi kültéri vagyonvédelmi megoldásról. A pontos részleteket nem mindig ismeri a szakma, de azt tapasztalatból látjuk, tudjuk, hogy mindegyiknek megvan a gyenge pontja, elégedetlen ügyfelekkel a háttérben.


Oláh Ferenc vagyok az ország elsőszámú elektromos kerítés nagykereskedéssel foglalkozó cégének kereskedelmi vezetője.
Most nagyon figyelj! Biztosan tudom: Magyarország legbiztonságosabb kültéri vagyonvédelmi rendszere az elektromos kerítés. Amit most olvasni fogsz, az következményekkel jár. Bemutatok egy olyan kültéri védelmi rendszert, mely pszichikai és fizikai gát, rendelkezik az összes jelenleg alkalmazható megoldás legjobb tulajdonságával, kizárja az álriasztást és ötvözi a szakmánk elmúlt éveinek innovációját: egy termékben. Kültéri vagyonvédelmi rendszer
Szeretném mindig valamilyen értékkel megköszönni azt, hogy a kültéri vagyonvédelem szakmához tartozunk, ezért most leírok neked röviden mindent az elektromos kerítésről, ami a szakmai jövőnket formálja. Fizikai és pszichikai gát
A területre elhelyezett elektromos kerítés napjaink egyik leghatékonyabb vagyonvédelmi technológiája, amely 24 órás aktív védelmet biztosít. A 9000 volt áramütéssel fizikailag és pszichikailag megakadályozza a behatolást, és azonnal ártalmatlanná teszi a behatolót. Címszavakban: Elrettent; Jelez; Megakadályoz; Környezeti hatások nem befolyásolják a működést; Könnyen telepíthető; Kiváló ár-érték arányú; Kiválthatja az élőerős őrzést. Mit kell tudni a rendszerről?
Mindig sok kérdés merül fel, nézzük a 10 leggyakoribbat az elektromos kerítéssel kapcsolatban. 1. Mennyi lesz a villanyszámla? Mennyit fogyaszt a rendszer?
A rendszer fogyasztása minimális. Az egyzónás energia adó központ 9 Wattot, a nagyobb területeknél használatos kétzónás energia adó központ 14 Wattot fogyaszt, tehát minta egy normál izzó folyamatosan égne az ingatlanon. Jelentősen kisebb, mint a legtöbb háztartási gép fogyasztása. 2. A telepítéshez új kerítést kell építeni?
Az esetek 90%-ában nem. Ha a meglévő nagyon rozoga és nem képes megtartani az oszlopokat és a rendszert, akkor igen. Javítani, feszíteni kell az elszakadt dróthálót és a nem síkban lévő elhajlásokat, kihajlásokat. 3. Falkerítésre is ráépíthető?
Igen. Falkerítés esetén bemászás ellen a kerítés felett 6 sorban kell vezetéket telepíteni. Aki próbálkozik, megrázó élményben lesz része. 4. Bírja az elektromos kerítés a szélsőséges időjárási körülményeket és az esőt?
Igen, tökéletesen üzembiztos és ellenáll minden extrém időjárási körülménynek télen és nyáron egyaránt. 5. Biztos, hogy ez egy törvényes/legális megoldás?
Igen. 2006-ban, az első rendszer telepítése és beüzemelése rendőrség által megbízott szakértő bevonásával történt. Az üzembe helyezést követő vizsgálat eredménye jóváhagyó szakvélemény és hozzájárulás lett. 6. Mi történik áramszünet esetén?
Üzembiztos további működés. A saját beépített akkumulátor egységről hozzávetőlegesen 12 órán keresztül tud tovább üzemelni, azonban az áramkimaradást jelzi a távfelügyeleti központnak és a tulajdonosnak, így garantáltan nem áll le a rendszer egy percre sem. 7. Lehet értesítést küldeni mobiltelefonra betörési kísérlet esetén?
Természetesen, a rendszer távfelügyeleti központra és több mobiltelefonszámra is képes egyidejűleg jelzést továbbítani esetleges riasztás estén. 8. A kültéri vagyonvédelmi rendszerek gyakran álriasztásokat produkálnak. Az elektromos kerítésnél is előfordul?
Nem fordulhat elő álriasztás. 9. Mekkora terület védhető le elektromos kerítéssel?
Drótkerítés esetén egy kétzónás energiaadó egység akár egy 2200 folyóméter kerületű (1100 folyóméter/zóna) telket is képes megvédeni. 10. Mi történik áramütés esetén? Biztos nem fog megsérülni senki?
Egészségre ártalmatlan feszültségütés történik. Mivel az áramerősség alacsony, semmilyen szövetroncsoló, vagy egészségkárosító hatása nincs. A másodpercenkénti impulzusok miatt egy ütést követően a rendszert el lehet engedni, nem „ragad” oda az illető. Kinek ajánlom?
Egyrészt neked, mint telepítőnek, ha egy olyan intelligens rendszerrel szeretnél dolgozni, elégedett ügyfelekkel a háttérben, akik nem hívnak naponta, hogy már megint álriasztás történt és nem stimmel valami. Ügyfeleid közül pedig azoknak, akik megbízható, áthatolhatatlan, stabil, költséghatékony és 0-24 órás védelmet szeretnének. Miben tudok én segíteni neked?
Nem árulok zsákbamacskát. Az elégedett ügyfelekhez vezető eszközöket tudom neked biztosítani.
  • Saját bemutatóterem.
  • Online ajánlatadó és megrendelő rendszer
  • Azonnal elérhető raktárkészlet
  • Rendszeres oktatás
  • Központi marketing támogatás
  • Központi ügyfélszerzés
  • Értékesítési háttértámogatás
  • Műszaki háttértámogatás

  • Mit tegyél most?
    Szánj egy kis időt a szakmai fejlődésre! Küldj nekem egy e-mail-t vagy hívj fel. Küldeni fogok Neked díjmentesen egy részletes szakmai anyagot, mely bemutatja a rendszer működését. De nyugodtan szólj akkor is, ha a fentebbiek kapcsán nem értesz egyet velem vagy kérdésed van.
    Üdvözlettel:
    Oláh Ferenc
    Protect HRS Kft.
    1191 Budapest, Üllői út 206.
    olah.ferenc@elektromoskeritesnagyker.hu
    www.elektromoskeritesnagyker.hu

    Ui.: Tudom, hogy Te is ilyen ügyfeleket szeretnél: “Az elektromos kerítés szabaddá tesz. Nálunk egy 50 hektáros szarvasgomba termő ültetvény van bekerítve elektromos kerítéssel, amit napi 24 órában őrizni kell. Az őrzés – védelem iszonyatos pénzeket emésztett fel, így az elektromos kerítésvédelmi rendszer letelepítése gyorsan megtérült. Igen költséghatékony és gyors a megtérülése. Mindent tud, elriasztja a behatolni vágyókat, véd, és minden tekintetben megfelelő.”
    Sípos Vilmos / NEFAG Zrt.

    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
    Olvasta már?
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek