Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel


Ideje biztosítani a kültéri védelmet a Pyronix XD termékekkel
A kültéri védelem az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a felhasználó teljes biztonságban érezze magát. Hiszen a tudat, hogy a behatoló még azelőtt tetten érhető, hogy megpróbálna betörni valódi megnyugvást jelent.

Ez egy egyszerű ötlet, de a megvalósítás már ennél összetettebb. Elvégre az időjárás szeszélyei, az erős széllökésektől mozgó növényzet, a kisállatok és a napsugárzás mind-mind téves riasztást generálhatnak.

A Pyronix XD jellemzői:
Az XD kültéri érzékelők olyan technológiai megoldásokkal vannak ellátva, amiket a Pyronix maga fejlesztett ki arra a célra, hogy a fent említett problémákat kiszűrje és garantálják a megbízható kültéri védelmet. Mind térérzékelésnél, mind a függönykarakterisztika esetében 10-12 méteres hatótávolságot biztosítanak az eszközök. Vezetékes vagy vezeték nélküli, magasra vagy alacsonyra szerelhető kivitelben elérhetőek a különböző XD érzékelők. Emellett még mennyezeti és fali tartó is elérhető a telepítés megkönnyítése céljából.


Az eszközökben 2 db PIR érzékelő helyezkedik el, emellé társul egy mikrohullámú érzékelő is. Ez az úgynevezett Tri-Technológia (TT) ami párosul a Pyronix hármas jelfeldolgozó algoritmusával. Ez egy megbízható formája az érzékelésnek elvégre mind a 3 érzékelőnek detektálnia kell a behatolót, csak ezt követően jelez az eszköz. Ezáltal az érzékelők kevésbé vannak kitéve a környezeti behatásoknak és nem fognak annyi téves riasztást generálni.

A növények hajladozásának kiszűrésére ún. „Anti-Sway” analitika került kidolgozásra, ami egy fejlett digitális szűrési módszer, melynek köszönhetően lehetőség nyílik a növényzet mozgását megkülönböztetni az emberi mozgástól. Az érzékelők továbbá IP55-ös szinten időjárásvédettek, hála a vastag polikarbonát háznak és a hermetikusan zárt optikának.





A vezeték nélküli változatokban megtalálható a Pyronix díjnyertes kétirányú rádió technológiája, amivel akár 1,6 km távolság is áthidalható nyílt terepen. Ahol a vezetékelés nehézkes vagy nem praktikus ott az XD nagyérzékenységű antennája garantálja, hogy a küldött és fogadott jelek a lehető legerősebbek legyenek. A frekvenciamodulációt segítségül hívva biztosítható, hogy a jeleken a lehető legkevesebb legyen a zaj.

Az alacsonyra szerelhető XDL12TT-AM és XDL12TT-WE rendelkeznek egy speciális kisállat védelemmel, ami a dupla PIR szenzornak köszönhető. A felső érzékelő kifelé és felfelé, míg az alsó kifelé és lefelé érzékel anélkül, hogy bármelyikük is érzékelne a közöttük elterülő vízszintes síkon. Ez az átfedésmentes megoldás kiegészülve a hármas jelfeldolgozó algoritmussal biztosítja a kimagaslóan jó kisállat védelmet.

Az XD termékek a fent részletezett technológiai megoldásokon kívül számos más igényre is biztosítják a tökéletes biztonságtechnikai megoldást.




További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!





RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon