FAAC B614 elektromechanikus sorompó


FAAC B614 elektromechanikus sorompó
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FAAC S.p.a


A méltón közkedvelt FAAC S.p.a. kínálatában megjelent a B614 típusú, 24 voltos, elektromechanikus sorompó. Kialakítása lehetővé teszi a jobb, ill. bal oldali szerelést.

Az integrált enkóder pontos mozgásvezérlést biztosít, megakadályozva ezzel azt, hogy a sorompókar mozgás közben sérülést okozzon. Rúgós kiegyenlítő rendszer biztosítja a kar egyenletes mozgatását. A minimum 2 m és maximum 5 m hosszúságú, négyszög vagy kör keresztmetszetű sorompókarok ütközésgátló gumiprofillal szereltek. A kör keresztmetszetű karra opcionális LED világítás szerelhető, mely rossz látási viszonyok esetén is segíti a kar észlelhetőségét.

A sorompó vezérlése közvetlenül a fedél alatt helyezkedik el, megkönnyítve a hozzáférést a telepítő számára. A programozást több, előre kiválasztható, az igényeknek megfelelő működési logika segíti. Külön állítható a nyitó és záró irány sebessége, illetve ereje. Az elektronika képes forgalom irányító lámpát is vezérelni. Széles utak esetén hasznos lehet a MASTER és SLAVE funkció két egymással szemben elhelyezett sorompónál, így egy impulzussal mindkettő működtethető.

Amennyiben XBAT akkumulátort is integrálunk a rendszerbe, úgy kiválasztható, hogy áramszünet esetén mit tegyen a sorompó. A vezérlés kijelzőjén folyamatos információt kapunk a sorompókar mozgási, vagy nyugalmi helyzetéről. A kimenetek funkciója programozható, ez megkönnyítheti más eszközök működtetését, ellenőrzését.

Az elektronikához csatlakoztatható relé kimenetes infrasorompó, induktív hurok, vagy a BUS 2Easy rendszerhez megfelelő 2 vezetékes érzékelő. A sorompókarra szakáll is szerelhető. Fix támasztó villa, vagy mozgó kartámasztó használható hosszabb kar esetén.

Összefoglalva, a sorompó tökéletesen megfelel társasházi és közepes terhelési igényeknek. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják a sorompó megbízható, tartós működését.

 • Tápfeszültség: 230 Vac
 • Motor: 24 Vdc / 165 W
 • Maximális nyomaték: 300 Nm
 • Nyitási idő: 3 méteres kar esetén 3 másodperc
 • Szerelhető kar méretek:
      - Négyszögletes kar: 1 350 – 4 850 mm
      - Kör keresztmetszetű kar: 1 400 – 5 200 mm
 • Működési hőmérséklet: - 20 °C és 55 °C


 • Információkérés:
  Petró László
  masco@masco.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  MultiOne GSM Cloud
  Olvasta már?
  MultiOne GSM Cloud