Fedezze fel a Hikvision legújabb ColorVu technológiáját!

Még élesebb képalkotás és élénkebb színek a nap 24 órájában

Fedezze fel a Hikvision legújabb ColorVu technológiáját!
A hagyományos videókamerák fekete-fehér képet adnak, ami gyengén megvilágított környezetben szemcsés és homályos lehet.

Az állandó, egész napos biztonság növelése érdekében a Hikvision megalkotta a ColorVu technológiát, mely nagy felbontású, színes képet biztosít majdnem teljes sötétségben is.

A behatolások előfordulása független évszaktól, időjárástól és napszaktól, bármikor megtörténhetnek. Sokszor az éj leple alatt, mikor a hagyományos, infravörös segédfénnyel ellátott, fekete-fehér biztonsági kamerák nem képesek az eseményeket megfelelő részletgazdagsággal rögzíteni, megakadályozva ezzel egyértelmű bizonyíték szolgáltatását és a hatékony beavatkozást. A Hikvision tovább bővítette full-color kameráinak kínálatát a ColorVu technológiával, ezzel sokkal jobb vizuális élményt nyújtva hagyományos társainál, színhű képekkel és kiegyensúlyozott fényerővel éjjel-nappal. A mai, ColorVu technológiával ellátott kínálat 4K kamerákat, valamint változtatható fókusztávolságú modelleket is felvonultat a páratlanul tiszta képért. Ezek az újítások lehetővé teszik a vállalatok és helyi hatóságok számára a beltéri és kültéri terek megfigyelését, a behatolások minél hamarabbi észlelését, és az azonnali reagálást a személyzet, az alkalmazottak és a civilek védelmének érdekében.

Biztonság növelése vezető technológiával
A Hikvision ColorVu kamerák alacsony megvilágítás melletti részletgazdag képalkotó képessége két hardvertechnológiai áttörésnek köszönhető: a továbbfejlesztett F1.0 rekeszértékű objektíveknek és a nagy teljesítményű érzékelőknek. A kamerák ezen felül új 3D dinamikus zajszűrő algoritmus segítségével növelik a képtisztaságot nagy távolságon, valamint meleg fehér kiegészítő fénnyel garantálják a színes képalkotást rendkívül sötét környezetben is.

A kibővített ColorVu kamerakínálat a vásárlók különféle igényeit elégíti ki, a nagy teljesítményű termékektől az okos megoldásokon keresztül a pénztárcabarát modellekig. A kínálat például már tartalmaz 4K kamerát is, mely ultra-magas felbontású színes képet nyújt éjjel és nappal. A jobb képminőségnek és részletgazdagságnak köszönhetően a ColorVu technológiájú 4K kamerák szélesebb körben alkalmazhatók, többek közt stadionok, repterek, kikötők és parkolók megfigyelésére, ahol az éles és nagy felbontású képalkotás kulcsfontosságú.

A ColorVu kamerákba integrálható a Hikvision AcuSense technológiája is, mely különbséget tesz emberek, járművek és egyéb mozgó objektumok, például eső, levelek és állatok között. Ezáltal riasztás és beavatkozás csak akkor történik, ha a rendszer a konfigurált behatolást érzékeli. A ColorVu kamerák 4 kulcsfontosságú alkalmazási területe Az éles, a nap 24 órájában színes képet nyújtó megoldás széles körű kültéri és beltéri felhasználással rendelkezik, például:

1) Kültéri védelem – leginkább utcák és parkok esetén
A közvilágítás az utcákon és parkokban ritkán egyenletes, a sötétebb területeken magasabb a bűncselekmények bekövetkezésének valószínűsége és kisebb az emberek biztonságérzete. A ColorVu technológiájú kamerák lehetővé teszik a helyi hatóságok számára nagy felbontású, színes videófelvételek készítését rossz fényviszonyok mellett is, mellyel növelhető a biztonság és csökkenthető a reakcióidő incidensek esetén.

2) Fejlettebb területvédelem kiskereskedelmi és logisztikai parkok számára
A területvédelem mindig is kihívást jelentett nagyobb kiskereskedelmi és logisztikai parkok számára. A ColorVu technológia segítségével a biztonsági szolgálat a nap 24 órájában képes monitorozni a területet és gyorsan reagálni bármiféle behatolásra, mielőtt még vagyontárgyak vagy személyek veszélybe kerülnének. A ColorVu kamerák további Hikvision smart videó technológiákkal kombinálhatók - ideértve az AcuSense jármű és rendszám azonosítást – mely automatikusan riaszt gyanított behatolás esetén.

3) Vagyonvédelem kisvállakozások számára
A kisvállakozásoknak szintén szüksége van vagyonvédelemre, melybe beletartozik a felhajtón vagy utcán parkoló autók monitorozása. Mivel a ColorVu technológiájú kamerák képesek nagy felbontású, éjjel-nappal színes videón rögzíteni az eseményeket, így a döntő bizonyítékok átadhatók a hatóságoknak, növelve ezzel a lopott tárgyak visszaszerzésének esélyét és az elkövetők elfogását.

4) Növelt biztonság beléptetéskor
A nagy felbontású, színes képek növelik a biztonságot rosszul megvilágított beléptetőknél is. Habár a ColorVu kamerák rendkívül alacsony fényviszonyok mellett is képesek megfelelően rögzíteni, a felhasználók gyakran bekapcsolják a kiegészítő megvilágítást is, azzal a céllal, hogy elrettentsék az esetleges behatolókat.

A fent említett példák csak a jéghegy csúcsát képezik a ColorVu kamerák felhasználási módját és helyét illetően. További információkért kérjük látogasson el ide.

A Hikvision termékeket keresse a hivatalos disztibútoroknál.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon