Mit tervez a SecuriFocus 2021-ben?


Mit tervez a SecuriFocus 2021-ben?
Rendhagyó évet zártunk mindannyian. Tavaly Újévkor ki gondolta volna, hogy 2020-ban a korona lesz a leggyakrabban használt szó és nem valamely királyság, vagy a dán ill. a svéd nemzeti valuta révén, hanem egy, a világot egészségügyi és gazdasági válságba sodró vírus kapcsán.

A munkavégzés módja átalakult, aki tehette – köztük mi, a SecuriFocus kollégái is – távmunkára állt át. Természetessé vált az online munkavégzés, kapcsolattartás. Minden téren felértékelődött az internet használat.

A SecuriFocus-nak a virtuális tér immár 18 éve hazai pálya, így cégünk a változásokhoz alkalmazkodva fejlesztette tovább a szolgáltatásait. Portálunkat és minden hírlevelünket mobilbaráttá alakítottuk, megfelelvén a megváltozott online olvasási szokásoknak. Reagálva a járvány által gerjesztett igényhez, COVID elleni védelem témájú termék hírleveleket indítottunk - melyek alapján segíteni tudtunk mind a megoldást kereső végfelhasználóknak, mind a termék forgalmazó partnereinknek.

Mit tervezünk 2021-re?
Amíg a vírusveszély fennáll, a vele kapcsolatos, védekezést segítő termékekről szóló hírek prioritást élveznek. Két próbaszámmal decemberben elindítottuk az új VIDEO hírlevelünket, amely a kedvező fogadtatás után folytatódik az új év során.

A 2021. év fő eseménye az októberre tervezett SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia lesz. Bízunk benne, hogy a védőoltás jótékony hatásának eredményeképpen addigra a járvány megszűnik és az élet visszatérhet a normális medrébe.

A kollégáimmal együtt ezúton köszönjük meg az eddigi látogatásokat a SecuriFocus portálon és minden kattintást, ami egy újabb hír olvasását és - szándékaink szerint – ezáltal hasznos információhoz jutást eredményezett. Maradjon velünk, legyen gyakori vendégünk 2021-ben is, mi továbbra is azon leszünk, hogy képbe hozzuk!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tippek a járvány utáni életre
Olvasta már?
Tippek a járvány utáni életre