A RIEL és a Dahua sikeres közös rendezvénnyel erősítette együttműködését


A RIEL és a Dahua sikeres közös rendezvénnyel erősítette együttműködését
Április 20-án az esztergomi Grand Hotelben tartotta meg a RIEL Elektronikai Kft. és a Dahua Technology közös szakmai eseményét, amelyen a RIEL által is forgalmazott Dahua termékek és megoldások kerültek bemutatásra.

Az előadások érdekes és aktuális témák köré épültek:
 • Fókuszban az AI megoldások - IP kamera, hőkamera, rendszámolvasó
 • DSS PRO - Dahua professzionális központi videofelügyeleti szoftver
 • Smart Building megoldások - kaputelefon, beléptető  A prezentációk mellett ÉLŐ demo bemutatóra is sor került, amelynek köszönhetően a résztvevő partnerek az ismertetett eszközök gyakorlati működését is szemügyre vehették!

  A szünetekben finom falatok és frissítő italok fokozták a kiváló hangulatot és természetesen, az izgalmas szakmai beszélgetések sem maradtak el.

  A nap lezárásaként az AJÁNDÉKSORSOLÁS-on megannyi értékes nyeremény mellett a fődíj – egy EUREKA hőkamera – is boldog gazdára talált!

  A RIEL Kft. ezúton is köszöni a magas számú részvételt és örömmel invitálja partnereit következő nagyszabású eseményére, a RIEL Partnernap 2023 rendezvénysorozatára, amelynek keretében június 1. és 15. között az ország 5 különböző pontján mutatja be 3 kiemelt gyártójának legnépszerűbb termékeit és megoldásait.

  A RIEL a tréning oldalán további lehetőségeket biztosít termékeinek megismerésére. Májusi workshopjain a Dahua termékei és megoldásai kerülnek bemutatásra, az eseményekre még lehet jelentkezni: IDE kattintva
 • Tagek: esemény

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IPW-3624LSA-28SWX, az éjszaka királya
  Olvasta már?
  Videosec IPW-3624LSA-28SWX, az éjszaka királya