SecuriFocus termékMONITOR 2016/10.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma kaputelefonokkal foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Hikvision IP kaputelefonok,
Dahua IP kaputelefonok,
FA/ML2262AGC kaputelefon

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Hikvision IP kaputelefonok
Product 2
Dahua IP kaputelefonok
Product 3
FA/ML2262AGC kaputelefon


Hikvision IP kaputelefonok
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

A megfigyelőrendszerek területén a már megszokott kimagasló Hikvision minőség, kedvező áron. A Hikvision IP kaputelefon integrálható a már meglévő megfigyelőrendszerbe. Nem szükséges külön hálózat kiépítése, bármilyen meglévő ethernet hálózaton problémamentesen működtethető.

Bővebben >>

Dahua IP kaputelefonok
Forgalmazó: DSC Hungaria Kft. >>

Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd >>

A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládját.

Bővebben >>


FA/ML2262AGC kaputelefon
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: ACI FARFISA >>

A kaputelefonok gyártását a FARFISA elektromos hangszergyártó egyik részlegeként 1967-ben kezdték meg. A ’70-es, ’80-as években a FARFISA már egyet jelentett a megbízhatósággal és minőséggel. 1993-ban a piaci fejlődésnek és egyre növekvő termelésnek köszönhetően, az ACI FARFISA már önálló cégként folytatja a hagyományt, az innovációt és a folyamatos termékfejlesztést a kaputelefonok területén. Ez mára meghozta az ACI FARFISA termékeinek sikerét Olaszországban és több mint 60 országban világszerte, ill. tette a gyártót Európa egyik legjelentősebb kaputelefon gyártójává.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017