SecuriFocus termékMONITOR 2016/11.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma áruvédelmi berendezésekkel és kiegészítőkkel foglalkozik.
Ezúttal négy termékcsoportot ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
InVue J704 és W100,
Nagy hatótávolságú akusztomagnetikus (AM) áruvédelmi antennák,
Vezeték nélküli, Wifi-s vevőszámláló,
DAV-01 a (majdnem) láthatatlan áruvédőkapu

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
InVue
J704 és
W100
Product 2
Nagy hatótávolságú
akusztomagnetikus (AM)
áruvédelmi antennák
Product 3
Vezeték nélküli,
Wifi-s
vevőszámláló
Product 4
DAV-01
a (majdnem) láthatatlan
áruvédőkapu


InVue J704 és W100
Okosóra védelem
Forgalmazó:Wegatech Kft >>

Gyártó: InVue Security Products Inc. >>

A vezetékes áruvédelmi eszközöket gyártó, piacvezető amerikai InVue Security Inc. új szintre emelte az okos órák és más értékes árucikkek védelmét. Új termékeiknél a biztonságos védelem és a folyamatos töltés mellett az exkluzív megjelenés is fontos hangsúlyt kapott. „Show, secure, sell” azaz „Véd, Bemutat és Elad”. Elegáns, letisztult, csábító megoldás.

Bővebben >>

Nagy hatótávolságú akusztomagnetikus (AM) áruvédelmi antennák
Forgalmazó: Bargraph Kft >>

Gyártó: Dexilon >>

A különböző áruvédelmi rendszerek egyik legnépszerűbbike az AKUSZTO MAGNETKUS technológia. Mivel egyre több típus kerül piacra különböző gyártóktól, nem könnyű kiválasztani a legmegfelelőbbet. A Spanyol DEXILON cég változatos megjelenésű rendszerei ismét bővültek egy újdonsággal. a „CHECKOUT GUARD”-dal.

Bővebben >>


Vezeték nélküli, Wifi-s vevőszámláló
Forgalmazó: Bargraph Kft >>

Gyártó: Sensor Development International B.V. >>

Mind több és több helyen van igény arra, hogy a vevőszámlálók adatai alapján könnyen kiértékelhető legyen az adott hely forgalma óránkénti-, napi-, heti-, havi-, és éves bontásban. Ez nem csak számokban, hanem grafikus megjelenítésben is lehetséges, ami nagyban megkönnyíti a kiértékelést.

Bővebben >>

DAV-01 a (majdnem) láthatatlan áruvédőkapu
Forgalmazó: Diszkrét Áruvédelem >>

Gyártó: Diszkrét Áruvédelem >>

A Diszkrét Áruvédelem megoldásait ott érdemes alkalmazni, ahol a megrendelő – marketing szempontokra hivatkozva - eleve ódzkodik a hagyományos áruvédő kapuk alkalmazásától. Továbbá azon üzletekben, ahol ugyan szeretnének áruvédelmi megoldást telepíttetni, de a már jól ismert megoldások számára nincs elegendő hely. A könnyen rögzíthető, 5-7mm vastagságú, nyomtatható felületű DAV-01 esetében az áruvédelmi antenna kinézetre semmiben nem különbözik egy, az üzletekben rendszeresen használt reklám plakáttól!

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017