SecuriFocus termékMONITOR 2017/1.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
HIKVISION szürke design kamerák,
Dahua megjelenítők – komplett megoldások,
PROVISION-ISR PR-I4330IP5VF kamera,
GeoVision GV SD2322-IR Speed Dome kamera,
Bosch IP starlight 6000-es és 7000-es sorozatú kamerák

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1

HIKVISION szürke design kamerák
Product 2

Dahua megjelenítők – komplett megoldások
Product 3
PROVISION-ISR
PR-I4330IP5VF
kamera
Product 4
GeoVision
GV SD2322-IR
Speed Dome kamera
Product 5
Bosch IP starlight 6000-es és 7000-es sorozatú kamerákHIKVISION szürke design kamerák
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>


Napjainkban nem csak a belső tartalom, hanem a küllem is nagy jelentőséggel bír, így a jól ismert és keresett Hikvision 1080P TurboHD kamerák a mai építészeti igényekhez igazodva grafitszürke színben is elérhetőek a RIEL raktárából.

Bővebben
>>


Dahua megjelenítők – komplett megoldások
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd >>


Az IP kamerarendszerekről mindenkinek a kamerák jutnak eszébe elsőre. Persze ez így van jól, de abban azért egyetérthetünk, hogy amilyen felbontásokkal és részletgazdagsággal a kamerák rendelkeznek, a monitorok és megjelenítők területén bizony vannak kihívások. Nemcsak a felbontással van probléma, hanem a folyamatos működéssel, a 7/24 üzemmóddal.


Bővebben >>


PROVISION-ISR PR-I4330IP5VF kamera
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Provision-isr >>


Az új 3MPx felbontású Eye-Sight sorozatú IP kamera a Provision-ISR megújuló hálózati megfigyelőkamera kínálatának egyik új tagja, amely még magasabb szintre emeli az eddig közkedvelt termékek által biztosított műszakiságot.
A kamera által biztosított nagyfelbontású kép továbbítása az alkalmazott új H.265-ös tömörítési metódusnak köszönhetően az eddigi eszközöknél kisebb sávszélességet, illetve letárolása kevesebb tárhelyet igényel.


Bővebben >>


GeoVision GV SD2322-IR Speed Dome kamera
Forgalmazó:GeoVision Hungára Kft >>

Gyártó: GeoVision Inc. >>


Megjelent a GeoVision Hungária Kft. legújabb kültéri Infrás Speed Dome kamebrája, mely nemcsak kültéri és vandál-biztos, de végtelenített digitális zoommal, valamint 22x optikai zoommal rendelkezik. Tápellátása földelhető, szerelhetőségét pedig megkönnyíti a rendkívül széles konzolválaszték.

A PTZ eszköz rendkívül sima mozgású élőképet ad, részlet gazdag képminőséggel. Egyidejűleg három Stream biztosítására képes FullHD felbontásban 30fps-el. Kevés fény esetén kiemelkedő az IR LED-ek teljesítménye, amely 150 méter távolságot képes bevilágítani. Intelligens IR szabályzással rendelkezik, így adott zoomhoz állítja a LED-ek fényerejét.


Bővebben >>


Bosch IP starlight 6000-es és 7000-es sorozatú kamerák
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>


A Bosch starlight kamerák a legmagasabb képminőséget biztosítják extrém alacsony fényviszonyok között is. 2016 októberétől a starlight portfólió újabb termékekkel bővült, amelyek továbbfejlesztett fényérzékenységgel, kiváló ellen- és háttérfény-kompenzációval, magasabb képfrissítési sebességgel rendelkeznek, valamint a felbontás és kivitel tekintetében is széles választékban érhetők el.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017