SecuriFocus termékMONITOR 2017/3.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Tűzvédelmi berendezésekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
GFEFIREBEAM vonali füstérzékelő,
Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés,
Cerberus PRO a Siemens Building Technologies-tól

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
GFEFIREBEAM
vonali füstérzékelő
Product 2
Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés
Product 3
Cerberus PRO a
Siemens Building Technologies-tólGFEFIREBEAM vonali füstérzékelő
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Global Fire Equipment >>

Ez a vonali füstérzékelő egy egységben tartalmazza az adó- és a vevőegységet is. Ennek a kialakításnak a legnagyobb előnye, hogy csak az egyik oldalon kell kiépíteni a jelzőhálózatot, mert az aktív elektronikai egységeket magában foglaló egységgel szemben mindössze egy prizma felszerelésére van szükség.

Bővebben >>


Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>

A súlyosabb kimenetelű épülettüzek manapság csak kevés esetben okoznak komolyabb testi sérülést vagy akár halált okozó baleseteket. A korai tűzérzékelési technológiák hiánya és a magas fokú tűzveszély miatt ugyankkor a tűzoltók gyakran már túl későn érkeznek a helyszínre – a tűz veszélyessé vált, vagy ekkor már túl kockázatos az épület megközelítése. A videoalapú tűzérzékelési technológiák gyorsabb és pontosabb észlelést ígérnek a veszélyes tűzesetek ellen, lehetővé téve a tűzoltók számára a károk enyhítését.

Bővebben >>

Cerberus PRO a Siemens Building Technologies-tól
Forgalmazó: Siemens Building Technologies >>

Gyártó: Siemens Building Technologies >>

A Siemens Building Technologies üzletágát erősíti a tűzvédelmmel, oltórendszerekkel, elektronikus vagyonvédelmi rendszerekkel és termékkel foglakozó üzleti terület, amely kínálatában megjelenik a központoktól kezdve egészen a perifériákig és érzékelőkig minden olyan eszköz, ami a teljes körű, megbízható védelem kialakításához szükséges.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017