SecuriFocus termékMONITOR 2017/5.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma kaputelefonokkal foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
HIKVISION DS-KB8112-IM kaputelefon,
Dahua IP kaputelefon csomagok,
VDTKIT PREMIUM kaputelefon szett

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
HIKVISION DS-KB8112-IM kaputelefon
Product 2
Dahua IP kaputelefon csomagok
Product 3
VDTKIT PREMIUM kaputelefon szett


HIKVISION DS-KB8112-IM kaputelefon
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

Az egylakásos kültéri eszközt magánházakhoz és olyan társasházakhoz, illetve irodaházakhoz ajánljuk, ahol portaszolgálat működik. Különösen praktikus választás, ha az épület kamerás megfigyelő rendszerrel is el van látva, mivel a DS-KB8112-IM mozgásérzékelő funkciójával a rögzítő képes helytakarékosan rögzíteni, valamint a dual adatfolyamnak köszönhetően a mobil internet adatkeretet sem használja el.

Bővebben >>

Dahua IP kaputelefon csomagok
Forgalmazó: DSC Hungaria Kft. >>

Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd >>

A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, elsők között vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládot 2016-ban. Az új generációs eszközök széles választékban érhetők el, így a felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak.

Bővebben >>


VDTKIT PREMIUM kaputelefon szett
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: FUTURA >>

Mindennapjaink biztonsága azzal kezdődik, hogy kit engedünk be házunkba, lakásunkba. Ennek legalapvetőbb eszközei a kaputelefonok, ezen belül is a képet is biztosítani képes videokaputelefonok.
A FUTURA kaputelefonok közkedveltségüket attraktív kialakításuknak, széleskörű funkcionalitásuknak, valamint a kétvezetékes polarizálatlan kábelezésnek köszönhető rendkívül egyszerű telepíthetőségnek köszönhetik.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017