Disztribútori Dahua szakmai napok
 
Műszaki terméktámogatás - Meghívólevél
 
oktatás_banner_június
 

Dahua Technology disztribútori szakmai napok!

A Dahua Technology Hungary Kft. és disztribútorai júniusban szakmai napokat tartanak a videomegfigyelő, a videokaputelefon, a beléptető rendszereiről, közlekedés- és parkolástechnikai, valamint a digitális médiatartalom megjelenítő megoldásairól. 

Amennyiben felkeltettük szakmai érdeklődését és számíthatunk az oktatáson való részvételére, kérjük, az alábbi regisztráció gombra kattintva töltse ki jelentkezési űrlapunkat. Kollégánk a beérkezett jelentkezés feldolgozása után felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a rendezvény további részleteiről.

A képzéssorozat június havi oktatásainak tervezett helyszínei: Győr, Szekszárd, Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Kecskemét, Debrecen, Szombathely, Zalaegerszeg.

 
 
 
 
 
minihybridbullett

Mini hibrid kompakt hőkamera

DH-TPC-BF2120

Kettős objektívvel ellátott kompakt kamera, amely termikus (infravörös) és látható tartományban egyszerre képes videó információt adni. Tökéletes megoldást kínál mind beltéri mind kültéri felhasználáskor. Látható tartományban alacsony megvilágítás mellett  a Smart IR funkcióval, teljes sötétségben pedig a hőkamera adta előnyökkel - az alap videoanalitika funkciók (vonalátlépés, elhagyott tárgy) és tűzérzékelés mellett - kisebb területek megfigyelésére alkalmas.