SecuriFocus termékMONITOR 2017/11.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
SATEL PERFECTA riasztóközpont család,
INIM SmartLiving behatolásjelző központok,
Riasztórendszerek és automatika

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
SATEL PERFECTA
riasztóközpont család
Product 2
INIM SmartLiving
behatolásjelző központok
Product 3
Riasztórendszerek és
automatikaSATEL PERFECTA riasztóközpont család
Egyszerű – gyors – sokoldalú
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel sp. Z.o.o. >>

A gyártó mérnökei a tervezés során arra törekedtek, hogy megalkotásával olyan eszközt hozzanak létre, mely a behatolásjelző központok piacán megfigyelhető trendek és rendelkezésre álló műszaki lehetőségek alkalmazása által, a felhasználók, valamint a telepítők igényeihez leginkább illeszkedő megoldást biztosítsanak.

Bővebben >>


INIM SmartLiving behatolásjelző központok
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

A mai világban egyre inkább fokozódik az az igény, hogy az ember biztonságban tudja szeretteit, óvja létrehozott vagy megszerzett értékeit. Fontos, hogy egy gyakorlott vagyonvédelmi telepítő tudásához mérten teljes tájékoztatást adjon, hiszen egy járatlan végfelhasználónak fogalma sem lesz róla, nem tudja, hogy mire is használhatná még azt vagy mi mindenre lehet alkalmas egy modern berendezés! A SmartLiving ezért létezik!
Na, de ha ez praktikusan működik és kényelemmel is jár, akkor miért ne!?Bővebben >>


Riasztórendszerek és automatika
Forgalmazó: RIEL Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Satel >>

Egyre növekvő igény mutatkozik napjainkban az épületautomatika rendszerekre, mind a lakossági szférában, mind a nagyobb gyengeáramú projektmunkák tekintetében. Emiatt döntött úgy a Satel, hogy az Integra központjait több otthonautomatikai rendszer protokolljával integrálja. A Fibaro lengyel otthonautomatikai rendszer és a KNX protokoll teljeskörű rendszerek kiépítésére adnak lehetőséget, akár vezetékes, akár vezeték nélküli rendszerben gondolkodunk.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017