SecuriFocus termékMONITOR 2017/13.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma kaputelefonokkal foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Hikvision Wifi kapucsengő,
Dahua IP kaputelefonok,
Moduláris IP intercom rendszer 2N módra

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Hikvision
Wifi kapucsengő
Product 2
Dahua
IP kaputelefonok
Product 3
Moduláris IP intercom
rendszer 2N módra


Hikvision Wifi kapucsengő
Mobilra csönget a postás
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

A Hikvision új, egyedi Wifi kapucsengőjét arra tervezték, hogy kiszélesítse a kapucsengők kínálta lehetőségeket és távoli elérést biztosítson a felhasználóknak, hogy ne maradjanak le egyetlen látogatóról sem.
A kapucsengő wifin keresztül érhető el a Hik-Connect applikációval, mely segítségével a felhasználó láthatja a látogatót, beszélhet vele, sőt okostelefonról riasztásokat is be tud állítani. Tulajdonképpen bárhonnan irányítható a kommunikáció az eszközön.


Bővebben >>

Dahua IP kaputelefonok
Forgalmazó: DSC Hungaria Kft. >>

Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd >>

A Dahua új generációs IP kaputelefon eszközei széles választékban érhetők el, így a felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak. A hagyományos „vezetékes” kiszerelés mellett elérthető 2 vezetékes típus is, illetve előbbieken kívül természetesen wi-fis változat is kapható. A kültéri típusok között található egylakásos, apartman illetve moduláris felépítésű kaputelefon rendszer is. Utóbbi esetén a főegység mellé könnyedén illeszthető még három vagy öt-nyomógombos, billentyűzeti, ujjlenyomat- illetve kártyaolvasós alegység is.

Bővebben >>


Moduláris IP intercom rendszer 2N módra
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s. >>

Az IP technológia az intercom rendszerek területén is elhozta azokat a forradalmi változásokat, amelyek gyökeresen változtatják meg megszokott eszközeink képességeit. Mindezt a 2N Helios IP Verso bemutatásával szeretném illusztrálni. A 2N, mint az intercom rendszerek vezető gyártója, így a termékeiben megjelenő szolgáltatások és design az élvonalat képviselik.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkreteheti, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2017