SecuriFocus termékMONITOR 2017/14.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Tűzvédelmi berendezésekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
PRAESIDIA tűzjelző központ,
Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés,
Aritech 2X tűzjelző központok,
Morley DXC tűzjelző termékcsalád

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
PRAESIDIA
tűzjelző központ
Product 2
Bosch Aviotec
videoalapú tűzérzékelés
Product 3
Aritech 2X
tűzjelző központok
Product 4
Morley DXC
tűzjelző termékcsaládPRAESIDIA tűzjelző központ
Az INIM újdonsága
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

A tűzjelző berendezések és eszközök területén nem olyan sűrűk a típusváltások (mint pl. a video rendszerek tekintetében), a fejlesztések és a fejlődés mégis folyamatos. A mennyiségi paraméterek növelése mellett manapság (is) már egyre jelentősebb a megbízhatóság növelése, az olyan megoldások keresése, amely mellett minél kisebb az üzemeltetésből való kiesési idő, de a felhasználók informáltságának javítása is előtérbe kerül. Ezen kihívásoknak igyekszik megfelelni az INIM Electronics cég is az új PRAESIDIA központtal, amelyet a Riarex Kft. kínál.

Bővebben >>


Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>

A súlyosabb kimenetelű épülettüzek manapság csak kevés esetben okoznak komolyabb testi sérülést vagy akár halált okozó baleseteket. A korai tűzérzékelési technológiák hiánya és a magas fokú tűzveszély miatt ugyankkor a tűzoltók gyakran már túl későn érkeznek a helyszínre – a tűz veszélyessé vált, vagy ekkor már túl kockázatos az épület megközelítése. A videoalapú tűzérzékelési technológiák gyorsabb és pontosabb észlelést ígérnek a veszélyes tűzesetek ellen, lehetővé téve a tűzoltók számára a károk enyhítését.

Bővebben >>

Aritech 2X tűzjelző központok
Forgalmazó: PartnerTech Kft >>

Gyártó: UTC Fire & Security B.V. >>

Az Aritech 2X tűzjelző központok népszerűsége egyre csak nő. A magyar piac is pozitívan fogadja a nagyszerű ár-érték arányt, a könnyű telepíthetőséget, a könnyen elsajátítható tervezési alapelvek pedig egyre több tervezőt és céget győznek meg arról, érdemes ezt a márkát választani. Nagyobb rendszerekhez az egyenrangú központokat hálózatba köthetjük. Grafikus megjelenítéshez pedig az Advisor Management szoftver szolgál, melybe a tűzjelző rendszeren kívül egyéb rendszereket is integrálhatunk.

Bővebben >>

Morley DXC tűzjelző termékcsalád
A Honeywell csoport legújabb fejlesztése
Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt. >>

Gyártó: Honeywell >>

Tűzjelzés egyszerűen. A Honeywell idén egy új termékkel rukkolt elő Magyarországon a tűzjelzés terén. A Morely DXC tűzjelző család a kis- és közepes nagyságú telepítéseknél ajánlott, ahol a minőség és megbízhatóság követelmény, a költségek alacsonyan tartása mellett. Az egyedi kommunikációs protokollt használó eszközök ugyanazt a megbízhatóságot és minőséget nyújtják, mint a gyártó többi márkája, viszont mindezt kedvezőbb ár mellett.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2017