SecuriFocus termékMONITOR 2017/15.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
UNV IPC2222ER5-DUPF60-C kamera,
Hik-Connect szolgáltatás beállítása,
HiWatch „F” kamerák

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
UNV IPC2222ER5-DUPF60-C kamera
Product 2
Hik-Connect szolgáltatás beállítása,
kibővült „4 in 1” paletta
Product 3
HiWatch „F” kamerákUNV IPC2222ER5-DUPF60-C kamera
Láss tisztábban a sötétben!
Forgalmazó: ALFA Digital Kft. >>

Gyártó: Zhejiang Uniview Technologies Co. >>


Az UNV StarView sorozatú kamerák egyikeként az IPC2222ER5-DUPF60-C, F1.2 lencsét használ, hogy fizikailag is növelje a feldolgozható fény mennyiségét. Hisilicon H.265 DSP-re épül, a kamera speciális képfeldolgozási technológiájának köszönhetően képessé teszi a képminőség fokozását rendkívül alacsony megvilágítás mellett. Pontosabban szólva, 0,0005 lux környezetben mind a képélesség, mind a képek színei láthatóan legalább 25%-kal javulnak!

Bővebben
>>


Hik-Connect szolgáltatás beállítása
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>


A Hik Connect szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A HIDDNS szolgáltatás felfüggesztésével a HIKVISION áttért az új Hik Connect szolgáltatásra. Ez a szolgáltatás egyesíti a P2P (régen EZVIZ) és a korábbi HIDDNS technológiát. Ennek köszönhetően könnyen kezelhetjük távolról eszközeinket attól független, hogy a port továbbítást engedélyezzük vagy sem.


Bővebben >>


HiWatch „F” kamerák
A HiWatch kamerapaletta legérdekesebb és legsokoldalúbb tagjai
Forgalmazó: Trióda Biztonságtechnika Zrt. >>

Gyártó: Hiwatch >>


A HiWatch termékcsalád ideális választás lehet „árérzékeny”, de kiváló minőségi színvonalat megkövetelő projektekhez. Egy voltaképpen széles körű kamera és rögzítő portfólióval rendelkező márkanévről beszélünk, melynek kínálatában egyaránt megtalálhatók IP és analóg, kompakt, dome, illetve fix és varifokális kamerák, valamint hálózati és digitális rögzítők is. A Hiwatch választékában található termékre a gyártó 2 év garanciát biztosít.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2017