SecuriFocus termékMONITOR 2018/1.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Wisenet Wave VMS szoftver,
AMIKO 4K dóm kamera vandálbiztos kivitelben,
PR-I4280IP5MVF csőkamera 4K felbontással,
HIKVISION PanoVu mini

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Wisenet Wave
VMS szoftver
Product 2
AMIKO 4K dóm kamera
vandálbiztos kivitelben
Product 3
PR-I4280IP5MVF csőkamera
4K felbontással
Product 4
HIKVISION
PanoVu miniWisenet Wave VMS szoftver
Forgalmazó: Aspectis Kft. >>

Gyártó: Hanwha Techwin Europe >>


Megjelent a Hanwha Techwin legújabb VMS szoftvere, a Wisenet Wave, amely kibővíti a gyártó közepes méretű rendszerekhez ajánlott megoldásait. A Wave egy rendkívül egyszerűen kezelhető szoftver, amely csekély erőforráshasználat mellett futtatható bármilyen operációs rendszeren.

Bővebben
>>


AMIKO 4K dóm kamera vandálbiztos kivitelben
Forgalmazó: Edictum Kft. >>

Gyártó: Amiko Home >>


Az AMIKO IP kamerák családjának egyik legújabb a tagja, a 4k felbontású, POE-s kivitelű „DVW20M 4K POE” névre hallgató dóm kamera. Az AMIKO család legújabb tagja IK10-es vandálbiztos burkolattal rendelkezik, telepítése a POE-s kivitelnek köszönhetően egyszerű és gyors.


Bővebben >>


PR-I4280IP5MVF csőkamera 4K felbontással
Forgalmazó: MASCO Kft. >>

Gyártó: Provision-isr >>


A PROVISION-ISR a piaci folyamatokat és igényeket szem előtt tartó fejlesztői tevékenységének eredményeként ma már kínálatuk részét képezik a pár évvel ezelőtt szinte hihetetlennek tűnő 8 Megapixel felbontású IP kamerák is. Ezek a hasznos új funkciók, pl. videoanalitika, mellett természetesen minden eddiginél részletgazdagabb képet biztosítanak.


Bővebben >>


HIKVISION PanoVu mini
PTZ és tisztább panorámakép
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>


A Hikvision – a világ legnagyobb gyártója az innovatív videofelügyeleti rendszerek és megoldások terén – piacra dobta a mini PanoVu kamerák új sorozatát, amely képes egybefüggő (nem illesztett) és élesebb panorámaképet készíteni, és egy PTZ lencsével biztosítja a nagyobb részletességet. A sorozat (DS-2PT3326IZ-DE3) különösen is érdekes lesz azoknak a telepítőknek, akiknek fontos a könnyű és költséghatékony telepítés.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018