SecuriFocus termékMONITOR 2018/2.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Techson - TC-DVR LN5264 IP,
Techson - TC IP E2-D54202 IR VCA,
Techson - TC-DVR MN3232 AHD-TVI

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Techson - TC-DVR LN5264 IP
Product 2
Techson - TC IP E2-D54202 IR VCA
Product 3
Techson - TC-DVR MN3232 AHD-TVITechson - TC-DVR LN5264 IP
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon Inc. >>


A 2018-as Techson NVR-ek további új funkciókkal bővültek! A professzionális és áttekinthető kezelőfelület mostantól otthont ad az FTP backup és a kifinomult Push üzenet küldés funkciónak is. Hogy pontosan milyen előnyökkel jár, hogyan működik és hogyan kell beállítani az eszközöket, kiderül az alábbi cikkből.
A SmartSpeed NVR-ek kivételesen gyors választ adnak minden egyes kattintásra, és fejlett funkciókat, gyorsindító ikonokat, valamint megújult webfelületet tartalmaznak.

Bővebben
>>


Techson - TC IP E2-D54202 IR VCA
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon Inc. >>


Fényszegény környezetben a mozgó tárgyak elmosódnak a kamera képén!
Megoldás erre a Techson IP-kamera új, 4.2-es firmware verziója, amely lehetővé teszi a záridő alsó és felső tartományának beállítását. Megfelelő fényviszonyok mellett és mozgó képrészletek nélkül készített biztonságtechnikai felvételekkel jellemzően „reklámképek” formájában találkozunk, ezért ezzel nem foglalkozunk. Azonban kiértékeléskor fényszegény környezetben készített felvételeket vizsgálunk dandárjában! Hogyan oldja meg ezt a problémát a Techson záridő tartományának kézi beállítása?


Bővebben >>


Techson - TC-DVR MN3232 AHD-TVI
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon Inc. >>


Power Biztonságtechnika Kft. 2018-tól megszűnnek az AHD rögzítők?
A TechSon esetében biztosan, ugyanis megérkezett a TechSon Transformers AHD 2018-as széria, ami képes bármely, vagyis mind az öt különböző szabványú videojel fogadására. Teszi ezt konfigurálható módon. Lehet AHD, CVI, TVI, IP és hagyományos analóg (CVBS) kamera is egy TechSon SmartSpeed rendszeren belül. – Minimális megkötések mellett, amit a cikkben részletezünk.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018