SecuriFocus termékMONITOR 2018/4.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Tűzvédelmi berendezésekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
FireClass,
GLOBAL FIRE analóg intelligens JUNO-NET tűzjelző központ család,
Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés,
SecuriRAS ASD 531/532

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
FireClass
Product 2
GLOBAL FIRE analóg intelligens
JUNO-NET tűzjelző központ család
Product 3
Bosch Aviotec
videoalapú tűzérzékelés
Product 4
SecuriRAS ASD 531/532FireClass
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Tyco International >>

A Tyco Fire Protection forgalmazásában a legújabb megoldás a kis rendszerekhez az FC501-es tűzjelző központ. Az FC501 egy out-of-the-box megoldás, melynek telepítése olyan egyszerű, mint egy hagyományos rendszeré, ám a címezhető digitális technológia előnyeivel bír.
Az automatikus címzés, Intelli-Zone, a képernyőn megjelenő súgó funkció és USB interfész segíti a legegyszerűbb programozást. A panelra integrált nyomógombokkal is pár lépésben beüzemelhetjük a központunkat. Ez csak pár funkció azok közül melyek a lehető legegyszerűbbé teszik a telepítést és konfigurálást.


Bővebben >>


GLOBAL FIRE analóg intelligens JUNO-NET tűzjelző központ család
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Global Fire Equipment >>

A GlobalFire Equipment portugál cég a széles körben használt érzékelők gyártóival együttműködve, azok kommunikációs formátumait felhasználva alakították ki központjaik tudását. Így azok gond nélkül, egyszerűen felhasználhatók a GlobalFire központokkal felépített tűzjelző rendszerekben. A termékpaletta lefedi a hagyományos, illetve a címezhető központokat és az ezekhez használható érzékelőket és bővítőket. A központok két huroktól egészen a 96 hurkos kialakítású osztott intelligenciával rendelkező központokig terjed. Továbbá ami még vonzóbbá teszi a GLOBAL FIRE termékeket, hogy a gyártó a központjaira élettartam garanciát vállal.

Bővebben >>


Bosch Aviotec videoalapú tűzérzékelés
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>

A súlyosabb kimenetelű épülettüzek manapság csak kevés esetben okoznak komolyabb testi sérülést vagy akár halált okozó baleseteket. A korai tűzérzékelési technológiák hiánya és a magas fokú tűzveszély miatt ugyankkor a tűzoltók gyakran már túl későn érkeznek a helyszínre – a tűz veszélyessé vált, vagy ekkor már túl kockázatos az épület megközelítése. A videoalapú tűzérzékelési technológiák gyorsabb és pontosabb észlelést ígérnek a veszélyes tűzesetek ellen, lehetővé téve a tűzoltók számára a károk enyhítését.

Bővebben >>

SecuriRAS ASD 531/532
Forgalmazó: Securiton Kft >>

Gyártó: Securiton AG >>

A svájci Securiton cég elsősorban kisebb helyiségek és pl. közvetlen gépvédelemre, számítógépek, elektromos elosztók, kapcsoló szekrények, stb. felügyeletére kifejlesztett ASD 532-es aspirációs érékelője mind sikeresebbek a felhasználók között, nagyon kedvező árának, kiváló paramétereinek, könnyű és gyors üzembe helyezési lehetőségeinek köszönhetően. Érzékenységi tartománya 0,02%/m – 10%/m közötti, az érzékelési tulajdonságait az EN 54-20 szabvány A, B és C osztálya szerint minősítették.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2017