SecuriFocus termékMONITOR 2018/5.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Elektromos kerítésvédelmi rendszerekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
FlexZone kerítésvédelmi rendszer,
JVA Z14 Elektromos kerítésvédelem,
Nemtek Electric Fencing kerítésvédelem

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
FlexZone
kerítésvédelmi rendszer
Product 2
JVA Z14
Elektromos kerítésvédelem
Product 3
Nemtek Electric Fencing
kerítésvédelemFlexZone kerítésvédelmi rendszer
Forgalmazó: PartnerTech Kft. >>

Gyártó: UTC Fire & Security B.V. >>

A FlexZone™ egy kerítésen elhelyezett mikrofonkábelen alapuló kültéri védelmi rendszer. A védett területet határán képes érzékelni és lokalizálni a behatolási kísérleteket. Jelzés érkezik a kerítés vágása, felhajtása, valamint az átmászási kísérletek esetén is. A kerítés típusok széles skáláján alkalmazható. Integrálható az Advisor Management grafikus felügyeleti szoftverbe, valamint behatolásjelző rendszerbe relékimenetivel.

Bővebben >>


JVA Z14 Elektromos kerítésvédelem
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: JVA Electric Fencing >>

Az elektromos kerítés rendszer elektromos vezetékekből áll, amelyek nagyfeszültségű impulzusokat továbbítanak, és ez elijesztő, nem életveszélyes áramütést okoz a behatolónak. A kerítésen elhelyezett figyelmeztető táblák és maga a kerítés erős pszichológiai hatást váltanak ki, megelőzve ezzel a nemkívánatos behatolást.
Abban az esetben, és a kerítést megérintik, akkor egy, az egészségre ártalmatlan - áramütést kap, ami az elrettentő hatást még tovább fokozza. A központi energiaadó egység nagyfeszültségű impulzusokat generál egy beépített akkumulátoros áramforrásból.


Bővebben >>


Nemtek Electric Fencing kerítésvédelem
Forgalmazó: Protect HRS Kft. >>

Gyártó: Nemtek Electric Fencing Products >>

Szemben az egyéb gyengeáramú jelzőrendszerekkel a nagyfeszültségű kerítés akár nagyságrendekkel kevesebb típusú alkatrészből áll.
Az elektromos kerítésvédelmi rendszer központi egysége az energiaadó, mely a 230V hálózati tápfeszültségből és a 12VDC segéd akkumulátor feszültségéből másodpercenként előállítja, és a kerítésrendszer vezetékeibe továbbítja az impulzusszerű 4500-tól 9000 Voltig változtatható feszültséget és a 7-8Joule kimeneti energiát. Összesen maximum 4 darab, állapotjelző ledekkel rendelkező numerikus kezelőegység csatlakoztatható az energiaadóhoz.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018