SecuriFocus termékMONITOR 2018/6.

Tisztelt ^cim!

A SecuriFocus termékMONITOR sorozat mai száma egy új termékkört, az okosotthon / intelligens épületi eszközöket mutatja be.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
AMIKO okosotthon eszközök az európai piacon,
FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszer,
ESIM384, avagy Eldes az otthonautomatizálásban,
INIM SmartLiving központ család

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
AMIKO
okosotthon eszközök
az európai piacon
Product 2
FIBARO
vezeték nélküli
okosotthon rendszer
Product 3
ESIM384, avagy
Eldes az
otthonautomatizálásban
Product 4
INIM SmartLiving
központ
családAMIKO okosotthon eszközök az európai piacon
Forgalmazó: Edictum Kft. >>

Gyártó: Amiko >>

Az AMIKO HOME termékcsalád tovább bővült a ZigBee technológiával működő okosotthon eszközökkel. A legújabb AMIKO okosotthon eszközöket és az AMIKO IP kamerákat egy felületen, az AMIKO HOME applikációval, könnyedén vezérelheti a biztonság és a kényelem érdekében.
Az AMIKO okosotthon eszközök elsőként március 20. és 23. között a brnoi Amper kiállításon debütálnak, de találkozhatunk velünk a Construmán, április 11. és 15. között a Hungexpon is.


Bővebben >>


FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszer
Forgalmazó: SMARTme Building Technologies Kft. >>

Gyártó: FIBARO >>

A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb intelligens otthon megoldásoknak. A FIBARO eszközök által alkalmazott Z-Wave technológia segítségével anélkül ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit, hogy az épület infrastruktúráját megbolygatnánk. A miniatürizált eszközöknek köszönhetően a FIBARO bontási munkálatok nélkül telepíthető, akár meglévő otthonba is.
A technológia világában már minden a vezeték nélküliség felé tendál, így a FIBARO okosotthon rendszere is vezeték nélküli megoldást biztosít az intelligens otthonok számára.Bővebben >>


ESIM384, avagy Eldes az otthonautomatizálásban
Forgalmazó: Novosec Security Kft. >>

Gyártó: ELDES UAB >>

Az Eldes név hallatán sokaknak egy hibrid riasztórendszer jut eszükbe, pedig ez nem kizárólag riasztó rendszer, sok más egyéb funkció is megvalósítható egy ilyen központtal, többek között épületautomatizálási célokra is alkalmas lehet.
A Hibrid rendszer vezetékes és vezeték nélküli eszközöket is lekezel. Egy ESIM384-es központ képes kezelni (1. ábra) 8 alaplapi zónát (duplázással 16-ot) ami 48 zónáig bővíthető, valamint 8 hőmérséklet szenzort, 4 PGM kimenetet, 4 kezelőt és 64 vezeték nélküli zónát (teljes zónaszám lehetőség: 144 zóna). Ami automatizálási szempontból nézve azért érdekes, mert csak a fantáziánk szab határt, hogy a Utility névre keresztelt programozó szoftverrel mit és hogyan teszünk függésbe.Bővebben >>

INIM SmartLiving központ család
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni. Ezért a kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM SmartLiving rendszere ezért is létezik! És, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul, az ezzel járó szolgáltatások nagy része ingyenes, akkor miért ne!?

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018