Power hírlevél

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben valamilyen okból nem tudnád megtekinteni Hírlevelünket, úgykattints ide!

Fejléc
> Paradox kisállatbarát érzékelők
Jelzi a lakásriasztó ha jön a nyúl?


Háziállatok és a riasztórendszer – Kisállat immunis
PARADOX mozgásérzékelők tesztje


Bent tarhatók a háziállatok, mint a kutya, a macska vagy a nyúl, ha be van riasztva a riasztórendszer?

Mivel órák kérdése és jöhet a húsvéti nyúl, ezért most nyuszikon mutatjuk be, hogy miként lehet beriasztva PARADOX lakásriasztó rendszerünk amellett, hogy a háziállat szabadon mozoghat.

Ahhoz, hogy értsük a tesztet, el kell mondanunk, hogy általánosságban a mozgásérzékelők nem mozgást érzékelnek! Nem radar van bennük mint a speciális érzékelőkben, hanem hőérzékelő és egy kiértékelő elektronika. Az effektív elmozdulást (közeledést) érzékelő mozgásérzékelőket „radarral kombinált mozgásérzékelő"-ket ebben a tesztben nem vizsgáljuk, a kedvező árfekvésű kisállatimmunis PARADOX mozgásérzékelőket viszont annál inkább.

Mivel középpontban a hőérzékelés áll, nézzük, hogy mennyi a háziállatok normál testhőmérséklete.

Különböző kisállatoknak különböző a testhőmérséklete, ami az érintett háziállatok esetében 26–39,5 °C között változik. A macskáké: 37,8–39,5 °C, a kutyáké: 38–39 °C.

A tesztünkben szereplő nyulaké:

Nyúl névjegyek

Ezeket a háziállatokat kell a kisállat immunis mozgásérzékelőnek ignorálnia, és nem adni jelzést ha a háziállat mozog a védett térben, viszont ami rendkívül fontos, hogy az ilyen mozgásérzékelőnek ugyanolyan pontosan kell jeleznie az emberi mozgást, a behatolót.

Nyulárium


Video leírás:

A tesztünkben szereplő PARADOX mozgásérzékelőket két csoportba osztottuk: normál és kisállat immunis érzékelőkre, amiknek a jelzéseit a két szélen elhelyezett kék és sárga sziréna mutatja.

Azt mutatjuk be, hogy a PARADOX kisállat immunis érzékelők még több, egyszerre mozgó nyúl esetében sem adnak jelzést, míg emberi mozgásra automatikusan reagálnak. Eközben megfigyelhetjük, hogy a normál érzékelők a kisállatokra hogyan jeleznek.


video
TovábbTovább a cikkre
> Power Sziget Konferencia
Sziget konferencia
TovábbTovább a részletekhez


www.powerbizt.hu Telefonszámunk: 1/367-3405
A hírlevélben szereplő képek illusztrációk.