SecuriFocus termékMONITOR 2018/8.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Bosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0,
Hikvision HikCentral,
Új PROVISION-ISR szettek cső- és dome kamerával,
FE20A400 POE WIFI dóm kamera,
HYUNDAI HYU-436 kamera

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Bosch
Video Management
rendszer (BVMS) 8.0
Product 2
Hikvision
HikCentral
Product 3
Új PROVISION-ISR
szettek
cső- és dome kamerával
Product 4
FE20A400 POE WIFI
dóm kamera
Product 5
HYUNDAI
HYU-436
kameraBosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>


Megjelent a Bosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0-s verziója, amellyel a felügyeleti rendszer új és továbbfejlesztett funkciókkal egyaránt gazdagodott.
 • Rendszerműködés biztosítása több komponens egyidejű meghibásodása esetén
 • Akár 2000 kamera felügyelete egyetlen központi szerver segítségével
 • Harmadik féltől származó kamerák és tárolóegységek hatékony integrálása
 • IT környezet és hatékony adatbiztonság – minden rendszerkomponensre vonatkozó védelemmel


 • Bővebben
  >>


  Hikvision HikCentral
  Forgalmazó: Hikvision >>

  Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>


  Megjelent a Hikvision legújabb központi video felügyeleti (CMS) megoldása, a HikCentral. A szoftver kifejezetten nagyobb méretű kamera rendszerek igényeire lett kifejlesztve. Legfőbb jellemzők közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen CMS-ben.


  Bővebben >>


  Új PROVISION-ISR szettek cső- és dome kamerával
  Forgalmazó: MASCO Kft. >>

  Gyártó: Provision-isr >>


  A gyártó által összeállított megfigyelő rendszer szett nagyszerűen alkalmazható kisebb családi házak, közértek, irodák biztonsága érdekében.
  A szett tartalmaz egy kisméretű fém házzal rendelkező hibrid rögzítő egységet, amely 4db analóg és 1db IP kamera csatlakoztatására alkalmas. A 4 az 1-ben funkció által a DVR kompatibilis az AHD, CVI, TVI és CVBS videojelet használó kamerákkal. A rögzítő HDMI és VGA videojel kimenettel rendelkezik, amellyel maximálisan fullHD felbontás érhető el. Hálózatra történő csatlakoztatás után lehetőség van az eszköz egyszerűbb, felhőalapú távoli elérésére, mobilon a ProvisionCam2 alkalmazással vagy PC-n a www.provisionisr-cloud.com weboldalon keresztül. A szett másik részét képzi a 4db 2 Megapixeles cső vagy dome kamera. Ezen kamerákat 3,6mm-es fix optikával és 24db LED-del szerelték, ezáltal éjszaka 15m-es távolság megvilágítására alkalmasak. A kamerák videojel kimenete manuálisan állítható AHD, CVI, TVI és CVBS között.


  Bővebben >>


  FE20A400 POE WIFI dóm kamera
  360 fokos megfigyelés AMIKO FishEye kamerával
  Forgalmazó: Edictum Kft. >>

  Gyártó: Amiko >>


  Az AMIKO IP kamerák egyik legújabb modellje az FE20A400 POE WIFI, ún. fisheye, vagyis halszemoptikával ellátott dóm kamera. A beltéri kamerával 360 fokban megfigyelheti otthonát, irodáját vagy bármilyen helyiséget. A POE-s (power-over-ethernet) kivitel miatt a kamera telepítése rendkívül egyszerű, a wifi modulnak köszönhetően pedig lehetőség van a vezetéknélküli internetes csatlakozáshoz is.
  A halszemoptikával ellátott IP kamera többféle nézetben beállítható attól függően, hogy kinek melyik VR nézet a szimpatikus.


  Bővebben >>


  HYUNDAI HYU-436 kamera
  Forgalmazó: by DEMES Group >>

  Gyártó: Hyundai Security >>


  Amikor egy könnyedén telepíthető, mégis széleskörűen alkalmazható, kiváló szolgáltatáskészlettel rendelkező CCTV kamerát igényel az adott projekt, a HYUNDAI 8MP-es (12 kép/s); hibrid; 2.8-12mm(108,1°- 45,6°) motoros ZOOM optikával felvértezett; kamerája az ideális megoldás. A valós D/N funkcióval rendelkező HYU-436 akár 0.003 lux mellett is képes színes képanyag továbbítására koax. (és Cat5/6) kábelen. Az intelligens SMART IR LED szabályozás (EXIR 2.0) és a 3 év garancia már csak a hab a tortán!


  Bővebben >>


  KORÁBBI HÍRLEVELEINK

  A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

  Hírlevél továbbküldés

  Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

  Impresszum

  Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft
  Tel: (30) 515 3500
  E-mail: info@securifocus.com

  Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

  Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

  Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

  A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


  Copyright © SecuriFocus 2018