SecuriFocus termékMONITOR 2018/9.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma kaputelefonokkal foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
2N LTE Verso Intercom,
ROZCOM X500 kaputelefon,
HIKVISION DS-KIS701 kétvezetékes video-kaputelefon rendszer,
TCS kaputelefon

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
2N LTE
Verso Intercom
Product 2
ROZCOM
X500 kaputelefon
Product 3
HIKVISION
DS-KIS701
Product 4
TCS
kaputelefon


2N LTE Verso Intercom
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s. >>

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018 márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. Különlegessége, hogy a tápellátáson kívül nem igényel egyéb kábelezést, ami az LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra. Érdemes még megemlíteni, hogy az eszköz moduláris felépítésű és a klasszikus kaputelefon funkciókon felül beléptető rendszerként is funkcionál igen sokoldalú módon és része lehet video megfigyelő rendszerünknek is.

Bővebben >>

ROZCOM X500 kaputelefon
Forgalmazó: MASCO Kft. >>

Gyártó: ROZCOM >>

A ROZCOM több évtizede vezető szerepet tölt be a kaputelefon rendszerek területén. Egyesíti a minőségi megoldások széles választékát. A ROZCOM tevékenysége megbízható és szolgáltató vállalatként működik, amely minden igénynek megfelelő projektet és árkategóriát kínál.

Bővebben >>


HIKVISION DS-KIS701 kétvezetékes video-kaputelefon rendszer
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

ÚJ Hikvision kétvezetékes video-kaputelefon: kevesebb kábel és jobb teljesítmény
A Hikvision, az innovatív videomegfigyelő rendszerek és megoldások világelső beszállítója, kiadott egy új, kétvezetékes videó-kaputelefont. Ez a Videó Kaputelefon Rendszer sokrétű funkcióinak, nagyfelbontású megjelenítésnek és az egyszerű telepítésnek köszönhetően a legmodernebb megoldást nyújtja a lakossági felhasználók számára.


Bővebben >>


TCS kaputelefon
Forgalmazó: Promanco Kft. >>

Gyártó: TCS >>

A TCS 1995 óta gyárt innovatív épületkommunikációs technológiákat: audió-, és videokaputelefon rendszereket éppúgy, mint beléptető és felügyeleti megoldásokat. Az épületen belüli kommunikációra számos lehetőséget kínálunk, mint pl. portaszolgálati rendszerek, integrált lakó-információs és vészhívó funkciókkal kiegészítve.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkreteheti, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2018