SecuriFocus termékMONITOR 2018/11.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma csomagvizsgáló és fémkereső berendezéseket, ill. egy moduláris útakadályrendszert mutat be.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Pitagone F-11 útakadályrendszer,
HSR – Human Security Radar,
PMD3 Plus Gamma + MED

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Pitagone F-11 útakadályrendszer
Product 2
HSR – Human Security Radar
Product 3
PMD3 Plus Gamma + MED


Pitagone F-11 útakadályrendszer
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Pitagone S.A. >>

Éles tesztekkel minősített moduláris útakadályrendszer a gázolásos merényletek megakadályozására. A telepített eszközrendszer képes arra, hogy megállítson egy személygépkocsit vagy teherautót 48 km/h sebességhatárig. A mobil, rendkívül könnyű elemes útzár összeállítását követően is egyszerűen mozgatható és nyitható, így időszakos zárások vagy áteresztések is megoldhatók vele. A német IWA14-1 & PAS 68:2013 szabványokkal minősített útakadály tulajdonságai komplex megoldást kínálnak az útzárások problémáira.

Bővebben >>


HSR – Human Security Radar
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Apstec Systems Co. Ltd. >>

Automatikus biztonsági testszkenner, amely a ruházat alá rejtett robbanóanyagok, improvizált robbanóeszközök vagy automata fegyverek érzékelésére is képes. A rendkívüli áteresztő kapacitásának köszönhetően tömegeket tud átvizsgálni anélkül, hogy áteresztőpontként akadályozná vagy lelassítaná az áthaladók mozgását. Egyszerre több embert is képes vizsgálni, kapacitása így elérheti a tízezer fő/órát. A rádiófrekvencia centiméteres hullámhosszát alkalmazva káros hatás nélkül, alacsony jelszinttel működik.

Bővebben >>

MSD - Magneto Static Detector
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: CEIA S.p.A. Italy >>

Ferromágneses tárgyak és mágnesezett alkatrészekkel rendelkező készülékek érzékelésére képes eszköz. A vízálló, rozsdamentes acélból készült, bármilyen környezetben elhelyezhető detektor képes elektromos készülékek, mint például mobiltelefonok, vagy más, rádiójelek vételére vagy sugárzására alkalmas eszközök érzékelésére is. Az elhaladó személyt teljes testmagasságban vizsgálja és a ruházat alatt, a táskában elhelyezett ferromágneses tárgyakat is érzékeli. Könnyű és mobil, kialakításának köszönhetően gyorsan üzembe helyezhető.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetõség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt levelet a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben netLEVÉL hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.

Copyright 2018 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!