SecuriFocus termékMONITOR 2018/14.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Intellio Orio kamerasorozat,
Új Hikvision EXIR Flexible PanoVu kamera,
DAHUA ePoE technológia

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Intellio
Orio
kamerasorozat
Product 2
Új Hikvision
EXIR Flexible
PanoVu kamera
Product 3
DAHUA
ePoE
technológiaIntellio Orio kamerasorozat
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt. >>

Gyártó: Intellio Technologies Zrt. >>


Az Intellio Orio kamerasorozat tagjai 2018. augusztus 31-ig, vagy a készlet erejéig tartó akciónk keretében eddig soha nem látott kedvezménnyel vásárolhatóak meg.
A Box, Dome és Bullet kivitelű kamerák 12 hónap gyártói garanciával, limitált darabszámban elérhetőek, nagyobb mennyiség esetén júliusi szállítással.
Bővebb információért keresse Intellio partnerét.

Bővebben
>>


Új Hikvision EXIR Flexible PanoVu kamera
maximális rugalmasság minden területen
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>


A Hikvision – a világ vezető felügyeletirendszer-gyártója – forgalomba hozta az új EXIR Flexible PanoVu IP kamerát, mely négy, külön mozgatható kamerafejjel rendelkezik.
Az új EXIR Flexible PanoVu IP kamera (DS-2CD6D24/6D54) négy, motorosan állítható fejet tartalmaz egyetlen házban.


Bővebben >>


DAHUA ePoE technológia
Rugalmasabb, üzembiztosabb megfigyelőrendszer alacsonyabb költséggel
Forgalmazó: Dahua Technology >>

Gyártó: Dahua Technology >>


A megfigyelőrendszerek esetében gyakori igény nagy, összefüggő területek megfigyelése. Ilyen lehet például a raktárak parkok, kertek, gyártó csarnokok, parkolók esete, ahol a megfigyelő központ távolsága általában nagyobb, mint 100m. Ezekben az esetekben a biztonságtechnikai piacon tipikusan elterjedt megoldás az átviteli távolság jelismétlőkkel való növelése.
A DAHUA ePoE technológiája nagy távolságú videó jel, audió jel, tápellátás és vezérlés átvitelére lett megalkotva. Rugalmas beállítási lehetőségeivel (800m-10Mbps vagy 300m-100Mbps) kiválóan alkalmazható bármilyen megbízói igénynél. Lehetővé teszi az eszközigény, valamint a telepítési költségek csökkentését, és a többletmunka kiküszöbölését. A DAHUA ePoE technológiájával nincs szükség további tápegységek, átjátszók, kötődobozok beszerzésére, újabb ismétlési pontok kiépítésére. Ezen túlmenően csökkenthető az esetleges hibák száma és a karbantartási igény is.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018