SecuriFocus termékMONITOR 2018/17.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Satel Perfecta riasztóközpont család,
Pyronix KX15DTAM – kiemelkedő behatolásvédelem,
Paradox HD88,
DSC HS2128 riasztóközpont,
INIMAGIC

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 
Satel Perfecta riasztóközpont család
Product 2
Pyronix KX15DTAM – kiemelkedő behatolásvédelem
Product 3
 
Paradox HD88
 
Product 4
 
DSC HS2128 riasztóközpont
Product 5
 
INIMAGIC
 Satel Perfecta riasztóközpont család
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel sp. Z.o.o. >>

A kis- és közepes létesítmények, elsősorban lakások, családi házak vagy irodák illetéktelen behatolással szembeni védelmére szolgáló központcsalád 4 tagot számlál.
Közös, hogy mindegyikük nyolc alaplapi vezetékes zónabemenettel és beépített duál SIM-es GSM/GPRS kommunikátorral rendelkezik, mely a mai technológia trendeknek megfelelően riasztórendszerünk okostelefonnal történő, tartózkodási helytől független interneten keresztüli, távoli kezelésének lehetőségét is biztosíthatja.


Bővebben >>


Pyronix KX15DTAM – kiemelkedő behatolásvédelem
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Pyronix by Hikvision >>

A felsőkategóriás üzleteknél, raktáraknál, bankoknál, postahivataloknál és gyáraknál nagy értékű árukat és komoly mennyiségű készpénzt tartanak; az elkövetők letakarják vagy kitakarják az érzékelőt, hogy később visszatérve észrevétlenül tudjanak behatolni. Hogyan lehet ezt elkerülni és fenntartani a megbízható érzékelést?
A magas szintű védelem kialakítása komoly kihívást jelent, és ez fokozottan igaz azokra a rendszerekre, melyek Grade 3 fokozatú beltéri érzékelőket is tartalmaznak. Az ilyen rendszereket a behatolók gyakran próbálják élesítetlen állapotban működésképtelenné tenni.Bővebben >>


Paradox HD88
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft. >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

Piacon a legújabb, applikációból felügyelhető kamerás mozgásérzékelő. A Paradox mindig is élen járt a lakásriasztó fejlesztések terén és az ügyfélközpontú megoldásokat tartotta a legfontosabbnak. Okosotthon megoldásai keretében számos vezérlési és eszközfelügyeleti opciót kínál, beleértve a videó- és hang felügyeletet is, melyet a Paradox - Insite Gold applikáció tesz elérhetővé. A Paradox legújabb ezirányú fejlesztése a HD88-as kamerával integrált kültéri mozgásérzékelő.


Bővebben >>

DSC HS2128 riasztóközpont
Kereskedelmi/lakossági személyre szabható hibrid riasztórendszer
Forgalmazó: DSC Hungária Kft. >>

Gyártó: Digital Security Controls >>

Széles skálán mozognak a kompatibilis vezeték nélküli eszközök. A vezeték nélküli nyitásérzékelőktől (PG8945, PG8975) kezdve a vizuális riasztás-megerősítést biztosító PIR-CAM mozgásérzékelőkön (PG8934P, PG8944) keresztül a speciális érzékelők is megtalálhatóak a palettán. Így lehetőség van hőmérséklet érzékelésre(PG8905), mely lehet akár egy emelkedő, de akár egy csökkenő hőmérséklet jelzés is.

Bővebben >>


INIMAGIC
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

Az INIMAGIC nem egy varázsszó, de egy varázsütésre ott teremhet a teljes INIM által gyártott eszközök garmadája, minden kategóriában. Legyen szó akár behatolás védelemről, tűzvédelemről, épület felügyeletről és automatizálásról, a teljes termékpaletta a rendelkezésére áll, hogy megmutathassa ügyfelének azt, amit majd látni fog élőben… és még mielőtt szétfúrná a falat! Szóval egy ingyenes alkalmazásról van szó, amit bármikor alkalmazhat a személyes megbeszélések vagy a helyszíni felmérés alkalmával! Hogyan is működik…!?

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018