SecuriFocus termékMONITOR 2018/18.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Tűzvédelmi berendezésekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
Chameleon-485-DTLOOP illesztő,
Siemens Cerberus FIT FC360 1 hurkos tűzjelző központ család,
Securiton SecuriSens ADW 535HDx,
Eaton-Cooper DF6000 központ,
Previdia Max tűzjelző központ

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Chameleon-485-DTLOOP illesztő
Product 2
Siemens Cerberus
FIT FC360
Product 3
Securiton SecuriSens
ADW 535HDx
Product 4
Eaton-Cooper
DF6000 központ
Product 5
Previdia Max
tűzjelző központChameleon-485-DTLOOP illesztő
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Global Fire Equipment >>

A GLOBALFIRE CHAMELEON-485-DTLOOP illesztője lehetővé teszi a GFE címezhető központjainak másodkezelővel vagy alközpontokkal, 4-eres RS-485 adatvitelre alkalmas kábel felhasználásával történő csatlakoztatását. Az ily módon kialakított struktúra, nagyobb méretű tűzjelző rendszerek kialakítására nyújt lehetőséget. Említett modul segítségével az eszközök közötti maximális áthidalható távolság 1.2km.

Bővebben >>


Siemens Cerberus FIT FC360
1 hurkos tűzjelző központ család
Forgalmazó: RIEL Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Siemens >>

A Siemens Cerberus FIT FC360 egyhurkos tűzjelző központ könnyen telepíthető és kezelhető. Kisebb tűzjelző rendszerek központjaként (iskolák, lakóépületek, műhelyek, szállodák, üzletek stb.) alkalmazható. Az FC360 központra csatlakoztatható 126 címzett C-NET eszköz, amelyek lehetnek érzékelők, kézi jelzésadók, I/O modulok, huroktáplált hang- és fényjelzők, szinti kijelző/kezelő egységek.

Bővebben >>


Securiton SecuriSens ADW 535HDx
Forgalmazó: Securiton Kft >>

Gyártó: Securiton AG >>

Ahol a hagyományos elven működő tűzjelző érzékelők elérik fizikai korlátaikat, ott sokszor a svájci Securiton SecuriSens ADW 535HDx vonalmenti hőérzékelője jelenthet megoldást – és már ATEX minősítéssel is! Az intelligens, vonalmenti típusú érzékelő tökéletesen működik még a legnehezebb körülmények között is, legyen szó nagy területek teljesen automatikus felügyeletéről, agresszív korrozív gázok jelenlétéről, extrém páratartalomról vagy hőmérsékletről, a felhasználási területe igen sokrétű.

Bővebben >>

Eaton-Cooper DF6000 központ
Forgalmazó: Novosec Security Kft. >>

Gyártó: Eaton Industries >>

Az EATON/COOPER központok és termékek nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/értékarányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeivel is, amelyek a hasonló konkurens termékek elé helyezi őket. A DF 6000 központ egy könnyen és szabadon programozható, de tudásilag egy rendkívül intelligens központ! Olyan speciális riasztási függéseket lehet létrehozni a központba, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak félreértelmezhető jelenségek következtében téves riasztást produkálni.

Bővebben >>

Previdia Max tűzjelző központ
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

A PREVIDIA216 egy teljes felépítésében moduláris tűzjelző és oltásvezérlő központ, mely igény szerint alakítható akár 4 szekrényes kiépítésig. A központ 16 hurokig bővíthető és hurkonként 240 db eszközcímet fogadhat Enea, Argus vagy Apollo protokollon. Egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a 24 csatornás oltásvezérlési lehetőség, a hurokteljesítmény növelő technológia, a megkettőzhető központi vezérlőegység, és a kezelőfelületen megjeleníthető helyszíntérképek valamint IP kamerák pillanat képei.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2017