SecuriFocus termékMONITOR 2018/19.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
AXIS P3807-PVE fix dóm hálózati kamera
Intellio Initio kamerasorozat
PR-I4390AHDVF és PR-I3390AHD36 csőkamerák

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
AXIS P3807-PVE
fix dóm hálózati kamera
Product 2
Intellio
Initio kamerasorozat
Product 3
PR-I4390AHDVF és
PR-I3390AHD36 csőkamerákAXIS P3807-PVE fix dóm hálózati kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft. >>

Gyártó: Axis Communications AB >>


Az Axis Communications bejelentette az új AXIS P3807-PVE fix dóm kivitelű hálózati kameráját, amely négy darab szenzort tartalmaz, így 180°-os területet képes átlátni. A négy szenzor négy képét egyetlen, magas minőségű képpé alakítja, vakfoltok nélkül. A széles látószög miatt felér több kamerával, csökkentve a telepítés, a kábelezés és a VMS licencek költségeit. Ideális városközpontok, parkok, vasútállomások vagy raktárak megfigyelésére, vagy bárhol, ahol széles területet kell egyszerre megfigyelni.

Bővebben
>>


Intellio Initio kamerasorozat
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt. >>

Gyártó: Intellio Technologies Zrt. >>

Az Intellio új, Initio kamerasorozata 4 MP felbontással, cső és dóm kivitelben, fix-, vagy az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel és 3 év garanciával már elérhető!
Az initio szó jelentése: kezdet. A névválasztás nem véletlen, hiszen mostantól az Initio kamerák töltik be a belépő modell szerepét az Intellio kínálatában. A négy megapixeles képfelbontású dóm és cső kivitelben elérhető Initio kamerák 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm között, az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel kerülnek az Intellio partnerekhez.


Bővebben >>


PR-I4390AHDVF és PR-I3390AHD36 csőkamerák
Forgalmazó: MASCO Kft. >>

Gyártó: Provision-isr >>


A gyártó PRO sorozatba tartozó 2 Megapixel felbontással rendelkező 1080p-s analóg nagyfelbontású IR csőkamerái ötvözik a hagyományos videomegfigyelő rendszerek egyszerűségét az IP megfigyelőrendszerek által nyújtott nagy felbontással.
Ezen kamerák esetében szintén elérhető az újonnan bemutatkozó, a 2 Megapixeles kamerák menüjének akár távolról történő beállítását is lehetővé tevő CoC – Control over Coax – vezérlési módszer is.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018