Predor hírlevél

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben valamilyen okból nem tudnád megtekinteni Hírlevelünket, úgy kattints ide!

> A Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer

A Predor egy magyar fejlesztésű, integrált, nagyvállalati rendszer. A telepített biztonsági rendszerek eseményeit egyetlen szoftveres felületen kísérheti figyelemmel.Néhány példa innovatív funkcióink köréből


Aláírható jelenléti ívet generál a rendszer automatizáltan, PDF-ben


Előre beállítható, hogy milyen céges és dolgozói adatok szerepeljenek rajta.
Testre szabható az oszlopok száma
és tartalma is.

Ha nem megfelelő kártyahasználat miatt eltérések jelentkeznek, manuálisan
módosíthatjuk is az adatokat.
Beállíthatjuk, hogy pl. minden hónap első napján az előző havi jelenléti íveket generálja le a rendszer automatikusan, és küldje el e-mailben.Webes felület

A dolgozói felületen a munkavállalók csak saját munkaidő adataikat láthatják, a saját naptárukban ellenőrizhetik munkaidő egyenlegüket, műszak beosztásukat, igényelhetnek szabadságot, vagy akár külső munkát is bejegyezhetnek.
A vezető saját beosztottait műszakba sorolhatja, elbírálhatja az igényeket.
Riasztások

Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik. Szükség esetén bármilyen eseményhez automatikusan felvétel is rögzül.
A riasztás helyét térképen is megtekintheti.GDPR

A törlendő adatok körét, és az azokra vonatkozó határidőket szabályokban konfigurálhatjuk, melyek akár automatizáltan is futtathatók, így a rendszer beavatkozás nélkül is elvégzi az adatkezelés teendőit. Az adatok archiválhatók is, ráadásul igény szerint E-mail értesítést is küld a rendszer.


Evakuáció


Tűzriadó esetén automatikusan exportálja a rendszer a bent tartózkodók listáját, az utolsó ismert pozíciójukkal. E-mail értesítés is beállítható. Mobilalkalmazásunk segítségével is kezelhetjük az épületből kijutott személyek listáját, így gyorsabban kiderül, ki van veszélyben.
Egyedi funkciókra, szoftverintegrációra van szüksége?

Több ezer fős projektjeink esetén nagyon gyakori, hogy egyedi funkciókkal is kiegészítjük a rendszert, integrációt valósítunk meg vállalatirányítási vagy bérszámfejtő szoftverekkel.
Írjon az
info@predor.hu címre, és rövid határidőn belül megvalósítjuk elképzeléseit.
Továbbwww.predor.hu