SecuriFocus termékMONITOR 2018/22.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Elektromos kerítésvédelmi rendszerekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
AVS radarsorompók 60-200m,
Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem,
UMIRS Quadrosense kerítésvédelem

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
AVS radarsorompók 60-200m
Product 2
Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem
Product 3
UMIRS Quadrosense kerítésvédelemAVS radarsorompók 60-200m
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft. >>

Gyártó: AVS Electronics >>

A kültéri védelem, mindig egy problémás területe volt a biztonságtechnikának. Mindenképpen olyan rendszert kell építeni, amely biztonsággal felderíti a behatolást, emellett elég intelligens ahhoz, hogy a téves riasztásokat kiszűrje. Erre a feladatra tökéletesen alkalmasak az AVS radarsorompói, legyen szó az analóg illetve a digitális széria bármely tagjáról. Az analóg típusokat potméterekkel állíthatjuk be, míg a digitális széria programozását beállító szoftver segíti.

Bővebben >>


Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: SIEZA >>

A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten telephelyek és objektumok illetéktelen behatolás elleni kültéri védelmére lett kialakítva. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas). Innovatív kialakításával a legmodernebb megoldást nyújtja a cseh nemzetiségű Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere.


Bővebben >>


UMIRS Quadrosense kerítésvédelem
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Umirs >>

A QuadroSense™ egy magyar gyártású speciális, vonali detektálást biztosító kerítésvédelmi eszköz. A rendszer legfontosabb eleme a központi kiértékelő egység, melyhez a vibráció érzékeny TB kábelek vannak csatlakoztatva.
A TB kábel egy speciális triboelektro kábel, melyet a védeni kívánt kerítésre kell felrögzíteni gyorskötözők segítségével, fűrészfog mintázatban vagy egyenes vonalban. A kábel egyik vége csatlakoztatva van a központi kiértékelő egységhez, a másik vége pedig egy nagy ellenállású lezáró egységben végződik.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018