SecuriFocus termékMONITOR 2018/23.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
PR-SH8100A5-8L(1U) AHD rögzítő
Techson SmartSpeed IP rögzítő - Easy Client funkció
UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B PTZ kamerák
EZStation Video Management Software
Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
PR-SH8100A5-8L(1U) AHD rögzítő
Product 2
Techson SmartSpeed IP rögzítő - Easy Client funkció
Product 3
UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B PTZ kamerák
Product 4
EZStation Video Management Software
Product 5
Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerákPR-SH8100A5-8L(1U) AHD rögzítő
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Provision-isr >>


Egyre feljebb és feljebb. A CCTV piacon napról-napra jelennek meg újdonságok, köztük egyre nagyobb felbontású kamerák és rögzítők. A hosszú ideje meghatározónak számító 4 Megapixel felbontású PROVISION-ISR AHD rögzítőket követően már elérhetőek az akár 8 Megapixeles kamerákat kezelni képes új modellek.
Fentebb említett rögzítő az eddigiekkel szemben, a 4 Megapixel AHD kamerák képeinek összes csatornán 4 Megapixel Lite felbontásban valósidőben – 25FPS – történő rögzítésére is alkalmas lehet.

Bővebben
>>


Techson SmartSpeed IP rögzítő - Easy Client funkció
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>

A TechSon SmartSpeed rögzítők már megjelenésük idején is innovatív, progresszív funkciókkal segítették a telepítőt és a felhasználót. Ezek közül most a továbbfejlesztett Easy Client funkcióról szeretném elmondani, hogy mi is ez pontosan, hogyan képes időt és pénzt megtakarítani, és milyen újdonsággal bővült a tudása.
A megfigyelőrendszer alapvetően két nagy szegmensre osztható: élő megfigyelés és események visszajátszása.


Bővebben >>


UNV IPC6222ER-X20/-X30(P)B PTZ kamerák
Jóból nem árt a sok
Forgalmazó: Young B.T.S. Kft >>

Gyártó: Uniview Technologies Co. >>


Az UNV minden igényt kielégítően kínál Speed dóm (PTZ) kamerákat a belépő szinttől (Easy) a középkategórián át (Prime) egészen a professzionális és ipari felhasználásig (Pro). Sokan azonban nehezen tudnak választani a kínálatból, mert „csak” egy megbízható, nagy tudású PoE-s PTZ IP dómkamerát szeretnének, amely a hosszú évekre tervezett üzemidő alatt megszolgálja a belé fektetett pénzt. Nekik ajánljuk az UNV IPC6222ER-X20(P)/X30(P)-B készüléket, amelyek sok extrával ellátott, megbízható és hűséges igáslovak, éjjel és nappal.


Bővebben >>


EZStation Video Management Software
Forgalmazó:DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Uniview Technologies Co. >>


Az UNV PC-s kliensprogramja októberben új külsőt-belsőt kapott. Megjelent a 3.2 –es verzió, amelyben nem csak a kezelő felület változott, hanem a program teljesítménye is. Az új verzió természetesen továbbra is ingyenes, magyar nyelvű és regisztráció nélkül letölthető a gyártó oldaláról is.
Újdonság a korábbi verziókkal ellentétben, hogy a 3.2 –ben telepítés után már a bejelentkező felületen ki lehet választani, hogy milyen nyelven szeretnénk futtatni a programot.

Bővebben
>>


Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák
Forgalmazó: Aspectis Kft. >>

Gyártó: Hanwha Techwin Europe >>

A Hanwha Techwin P szériás, multiszenzoros kamerák különlegessége az, hogy több, külön beállítható érzékelővel rendelkeznek. Széles területeket figyelhet meg velük tűélesen, hatalmas felbontásban, így kiválthat velük több hagyományos kamerát, csökkentve a telepítés, üzemeltetés és karbantartás költségeit. Kültéren és beltéren is használhatóak, fejlett videoanalitikai megoldásokat támogatnak. Egyetlen IP-címre és a legtöbb VMS szoftverben csak egyetlen licencre van szükségük a működéshez.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018