SecuriFocus termékMONITOR 2018/25.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
ABAX2 kétirányú vezeték nélküli rendszer
Pyronix beltéri mozgásérzékelő
INIM riasztórendszerek

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 ABAX2 kétirányú
vezeték nélküli rendszer
Product 2
Pyronix
beltéri mozgásérzékelő
Product 3
 INIM
riasztórendszerek  ABAX2 kétirányú vezeték nélküli rendszer
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel sp. Z.o.o. >>

A 21. századi mindennapok bármely területéhez hasonlóan a biztonsági rendszerek fejlődése is töretlen. Ennek keretében a hamarosan kezdődő 2019-es év egyik újdonsága lehet az eddig is közismert SATEL ABAX kétirányú vezeték nélküli rendszerének új, továbbfejlesztett változata az ABAX2.
Ez a modern vezeték nélküli rendszer amellett, hogy természetesen megőrizte elődje minden kedvező tulajdonságát, az azóta elérhetővé vált technikai fejlődés által elérhetővé tett fejlesztéseket is tartalmazza. Természetesen mindezt a vásárlói visszajelzések figyelembevételével.


Bővebben >>


Pyronix beltéri mozgásérzékelő
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Pyronix by Hikvision >>

A KX15DD passzív infravörös szenzorral rendelkező beltéri mozgásérzékelő. A PIR az érzékelési mezőre merőleges mozgásra érzékeny. Mivel a technológia már ismert a piacon, így azokat a tulajdonságait érdemes megtekintenünk, amelyek különlegesek.
A Pyronix KX15DD az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb érzékelő a Pyronix palettáján, amit könnyű szerelhetőségének és jó árazásának köszönhet. Mivel ez egy univerzális érzékelő, könnyen integrálható és bármilyen NC vagy 2EOL kontaktust fogadó riasztóközponttal kompatibilis.Bővebben >>


INIM riasztórendszerek
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

A Felhő (Cloud) már mindenki életének szerves része. Vásárlások, banki átutalások, rendelések, foglalások, gyakorlatilag minden online tranzakció felhő képességekkel bír. Ez egy olyan kialakult virtuális valóság, amelyben megbízunk. Persze, tekinthetjük optimistán is, hogy a Felhő szolgáltatás egy olyan számítástechnikai „hatalom”, amely elsődlegesen korlátlan erőforrásokat kínál, amit az egyre növekvő adatkezelési igények keltettek életre: otthon, munkahelyen vagy nyaraláson – ez rengeteg adat!


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018