SecuriFocus termékMONITOR 2018/26.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Paradox HD88 kültéri mozgásérzékelő
DSC HS2128 riasztóközpont
Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 Paradox HD88
kültéri mozgásérzékelő
Product 2
DSC HS2128
riasztóközpont
Product 3
 Bosch B és G sorozatú
behatolásjelző központok  Paradox HD88 kültéri mozgásérzékelő
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

A Paradox mindig is élen járt a riasztórendszerek fejlesztése terén, legyen szó akár központról, kezelőről vagy érzékelőről illetve egyéb perifériákról. Legutóbbi fejlesztései között találhatók meg a HD78, HD88 kamerás mozgásérzékelők. Az új technológia használatával, riasztás esetén már nem csak a sziréna jelez. A megszokott végfelhasználói értesítéseken túl - telefonhívás, SMS - az ügyfél PUSH értesítést kap, illetve élő videót nézhet meg telefonján a HD sorozatú kamerás mozgásérzékelőknek köszönhetően.

Bővebben >>


DSC HS2128 riasztóközpont
Kereskedelmi / lakossági személyre szabható hibrid riasztórendszer
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Digital Security Controls >>

A DSC NEO sorozat újradefiniálja a behatolás elleni védelmet a moduláris, vezetékes rendszer rugalmasságát kombinálva a vezeték nélküli eszközök egyszerű telepíthetőségével, ami a mai piacon elérhető legjobb hibrid rendszert eredményezi.
Széles skálán mozognak a kompatibilis vezeték nélküli eszközök. A vezeték nélküli nyitásérzékelőktől (PG8945, PG8975) kezdve a vizuális riasztás-megerősítést biztosító PIR-CAM mozgásérzékelőkön (PG8934P, PG8944) keresztül a speciális érzékelők is megtalálhatóak a palettán.Bővebben >>


Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok
Integrált biztonsági megoldások
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>

A Bosch B és G sorozatú központokat úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a beléptető és az IP videorendszerekhez. A teljes körű biztonsághoz csupán egyetlen rendszert kell megismernie, használnia és fenntartania. Így a telepítési, karbantartási és az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.
A portfólió számos központot tartalmaz a kis, közepes és nagyobb méretű alkalmazásokhoz, az önálló kiskereskedelmi egységektől kezdve a nagyobb létesítményekig, mint pl. az irodaházak, raktárak.Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018