SecuriFocus termékMONITOR 2018/27.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Intellio - video megfigyelő rendszer egy kézből
AXIS P9106-V sarokba rögzíthető hálózati kamera
Easy Client – a SmartSpeed IP rögzítők titkos fegyvere

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Intellio
video megfigyelő rendszer
egy kézből
Product 2
AXIS P9106-V
sarokba rögzíthető
hálózati kamera
Product 3
Easy Client
a SmartSpeed IP rögzítők
titkos fegyvereIntellio - video megfigyelő rendszer egy kézből
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt. >>

Gyártó: Intellio Technologies Zrt. >>


A különböző gyártók termékeiből összeillesztett CCTV rendszerek telepítése időigényes, üzemeltetésük nehézkes, sok fejtörést okoz a szakemberek mindennapjaiban. Mindez elkerülhető, ha egy kézből származó, komplett megoldást választunk.
Az Intellio magyar fejlesztő és gyártó vállalatként büszke arra, hogy közel tizenöt éve szolgálja ki magas színvonalon partnereit. Gyártói támogatást nyújt „kézzelfogható” közelségben. Az ARH Zrt. egész világon elismert vállalati filozófiája az elmúlt három évben még tovább emelte a terméktámogatás színvonalát. A tréning center oktató anyagainak és a folyamatos képzési lehetőségeknek köszönhetően az Intellio disztribútorok naprakész tudással, hatékonyan támogatják a telepítőket.

Bővebben
>>


AXIS P9106-V sarokba rögzíthető hálózati kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft. >>

Gyártó: Axis Communications AB >>

Az AXIS P9106-V White hálózati kamera 3 MP felbontású, beltéri, sarokba szerelhető kamera, amellyel teljesen beláthatja a helyiséget, amelynek sarkába rögzítették. Kompakt, diszkrét és stílusos megjelenéssel rendelkezik, kialakítása megakadályozza az önsértést. Vandálbiztos, IK10 és IP66 besorolású a háza, így biztonságban fog üzemelni mások számára könnyen elérhető helyeken is. Tökéletesen helytáll liftekben, várókban, de akár rendőrségi kihallgatószobákban és pszichiátriai intézményekben is.

Bővebben >>


Easy Client – a SmartSpeed IP rögzítők titkos fegyvere
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>


A TechSon SmartSpeed rögzítők már megjelenésük idején is innovatív, progresszív funkciókkal segítették a telepítőt és a felhasználót. Ezek közül most a továbbfejlesztett Easy Client funkcióról szeretném elmondani, hogy mi is ez pontosan, hogyan képes időt és pénzt megtakarítani, és milyen újdonsággal bővült a tudása.
A megfigyelőrendszer alapvetően két nagy szegmensre osztható: élő megfigyelés és események visszajátszása. Vagy ha úgy tetszik: élőkép és lejátszás. A rendszer felépítéséből és használati módjából adódik, hogy míg a lejátszást alapvetően ritkán és kevés számú munkaállomásról indítják el, addig az élőképet rendszerint több helyen is megjelenítik, így ez igényel több tervezést és erőforrást.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018