SecuriFocus termékMONITOR 2019/2.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
PR-DI250AE36 és PR-I1250AE36 kamerák
Hikvision Testkamera
Uniview Starview+ kamera széria
AMIKO D20M500B AHD dóm kamera

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
PR-DI250AE36 és
PR-I1250AE36 kamerák
Product 2
Hikvision
Testkamera
Product 3
Uniview Starview+
kamera széria
Product 4
AMIKO D20M500B
AHD dóm kameraPR-DI250AE36 és PR-I1250AE36 kamerák
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: PROVISION-ISR >>


A gyártó kínálatában a PRO sorozathoz tartozó 5 Megapixel felbontással rendelkező analóg nagyfelbontású kamerák mellett most már költségérzékenyebb igények esetén alternatívát biztosító ECO változatú eszközök is elérhetőek.
Ezen kamerák testvéreiknél egyszerűbb funkcionalitással és kialakítással bírnak, de természetesen az azoktól megszokott jó minőségű, nagyfelbontású analóg kép biztosítására képesek.

Bővebben
>>


Hikvision Testkamera
Az innovatív, hordozható megfigyelés
Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.< >>

Az elmúlt években egyre nagyobb szükség van arra, hogy rendvédelmi szervek intézkedései rögzítésre kerüljenek. Ebből adódóan a testkamerák használata egyre elterjedtebb a rendvédelmi szervek körében világszerte. A trend nagy valószínűséggel folytatódni fog, mivel a piaci előrejelzések szerint a testkamera-szállítmányok száma a 2018-as 1.59 millióról, 2021-re 5.62 millióra fog emelkedni. Az okos technológiák, eljárások és képzések forradalmasíthatják - többek között - a rendvédelmi szervek munkáját, csökkentve az testi sértés eshetőségét az intézkedések során.

Bővebben >>


Uniview Starview+ kamera széria /a>
Többé nem kell a sötétben tapogatóznia!
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Uniview >>


Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, új, Starview+ szériát mutat be, amely sokkal magasabb szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.
Az új széria több olyan modellt is kínál, amely kiválóan alkalmas projektek megvalósításához, különösen igaz ez a 4X motoros zoommal rendelkező cső és dóm kamerákra.
Bővebben >>


Amiko D20M500B AHD dóm kamera
Új AMIKO AHD kamerák érkeztek, köztük az 5 megapixeles D20M500B AHD
Forgalmazó: Edictum Kft. >>

Gyártó: Amiko >>


Az AMIKO kamerák portfoliója tovább bővült. A közkedvelt IP kamerák mellett már egyre több AHD kamera is elérhető az AMIKO kínálatában. Bemutatjuk az új 5 megapixeles, 4 az 1-ben AMIKO AHD dóm kamerát, ami kimagaslóan jó képminőséget biztosít elérhető áron. Telepítése egyszerű, kompakt mérete, modern külseje és az IP66-os burkolat miatt kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. A hazai és az európai piaci igényeknek megfelelően antracit (sötétszürke) színben kapható.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019