SecuriFocus termékMONITOR 2019/3.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
SATEL VERSA
Új SATEL INT-GSM kommunikációs modul
PG8862 vezeték nélküli 360°-os mennyezeti mozgásérzékelő
Eldes ESIM384 behatolásjelző központ
Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1

 SATEL VERSA
Product 2

Új SATEL INT-GSM
kommunikációs modul
Product 3
 PG8862 vezeték nélküli
360°-os mennyezeti
mozgásérzékelő
Product 4
 Eldes ESIM384
behatolásjelző
központ
Product 5
 Bosch B és G sorozatú
behatolásjelző központok  SATEL VERSA – több mint riasztórendszer
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Satel >>

A Satel csúcskategóriás vezérlői nemcsak a rendszer mindennapos kezelését könnyítik meg, hanem esztétikus kialakításukkal vonzó alternatívát is nyújtanak.

Bővebben >>Új SATEL INT-GSM kommunikációs modul
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel >>

Behatolásjelző rendszerek működésével kapcsolatban mindig is sarkalatos kérdés a megbízható átjelzés biztosítása. A SATEL legutóbb piacon megjelent újdonsága a GPRS alapú, INTEGRA sorozatú vezérlőpanelekkel alkalmazható, INTGSM kommunikációs modul.
Az INTGSM és az ETHM1PLUS kombinációja lehetővé teszi az INTEGRA vagy INTEGRAPLUS vezérlőpanel számára a GSM hálózatnak tartalék átviteli csatornaként (Ethernet kommunikáció alternatívájaként) történő alkalmazását.


Bővebben >>


PG8862 vezeték nélküli 360°-os mennyezeti mozgásérzékelő
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Digital Security Controls >>

Megjelent a DSC Hungária Kft kínálatában az első vezeték nélküli mennyezeti PIR mozgásérzékelő. PowerG vezeték nélküli technológiával a PowerSeries Neo központcsaládhoz.
PG8862
Az PG8862 vezeték nélküli mozgásérzékelő kis és közepes méretű szobák védelmére készült PowerG kétirányú vezeték nélküli technológiával. 360°-os látószöggel, maximum 10 m átmérőjű érzékelési tartománnyal. Minden környezetbe illő diszkrét design-nal a tervezve, akár a sarokból nehezen belátható helyiségekbe is. Vonzó mégis robosztus szabotázsvédett érzékelőházban. Kompatibilis a PowerSeries Neo vezeték nélküli központokkal.Bővebben >>


Eldes ESIM384 behatolásjelző központ
Forgalmazó: Novosec Security Kft >>

Gyártó: ELDES UAB >>

Az új ESIM384 GSM/GPRS behatolásjelző központi panel egy hibrid kivitelű, erőteljes és rugalmas, intelligens otthon funkciókkal rendelkező riasztórendszer magánházak, lakások, nyaralók, garázsok, üzletek és egyéb épületek védelmére kifejlesztve akár 300m2-ig.
Az ESIM384-es központot kifejezetten nagyobb objektumok védelmére tervezték. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alaplapra integrált rádiós adó-vevő, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt akár 300nm alapterületű épület esetében is.Bővebben >>

Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok
Integrált biztonsági megoldások
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>

A Bosch B és G sorozatú központokat úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a beléptető és az IP videorendszerekhez. A teljes körű biztonsághoz csupán egyetlen rendszert kell megismernie, használnia és fenntartania. Így a telepítési, karbantartási és az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.
A portfólió számos központot tartalmaz a kis, közepes és nagyobb méretű alkalmazásokhoz, az önálló kiskereskedelmi egységektől kezdve a nagyobb létesítményekig, mint pl. az irodaházak, raktárak.Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019