SecuriFocus termékMONITOR 2019/4.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Paradox NVX80
Paradox NV35
Paradox NV780

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 Paradox NVX80
Product 2
Paradox NV35
Product 3
Paradox NV780Paradox NVX80
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

Területvédelemre ajánlott a szélsőséges időjárási körülmények között is kiválóan működő PARADOX NVX80, radarral kombinált mozgásérzékelő. Az egy érzékelővel lefedhető terület több mint 220 négyzetméter, ami tökéletesen alkalmas egy terasz és annak tág környezetének vagy egy udvarrész védelmének az ellátására.

Bővebben >>


Paradox NV35
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

Amennyiben az adottságok nem teszik lehetővé, vagy nem kell védeni az épület körüli területet, ugyanakkor fontos megakadályozni, hogy a betörő bejusson az épületbe, akkor u.n. függöny érzékelők és falsíkvédelmi érzékelők alkalmazhatók, amelyek korai jelzésükkel megakadályozzák a nyílászárók roncsolását.


Bővebben >>


Paradox NV780
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

A Paradox egyedülálló falsík érzékelője ellenáll a szélsőséges időjárásnak és ezen felül kisállat-immunitással is rendelkezik. Gazdaságosan alkalmazható olyan helyeken, ahol egyszerre több nyílászárót kell lefedni egy eszközzel, ill. tagolt falsíkok, teraszok és erkélyek védelme is megoldható egyetlen érzékelővel.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019