SecuriFocus termékMONITOR 2019/5.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma Tűzvédelmi berendezésekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket mutatunk be.

Tartalomjegyzék:
SATEL gázérzékelők
Siemens – OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők
FIREless rádiós tűzjelző rendszer
Previdia Max tűzjelző központ
Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1

SATEL
gázérzékelők
Product 2
Siemens - OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők
Product 3
FIREless
rádiós tűzjelző
rendszer
Product 4
Previdia Max
tűzjelző
központ
Product 5
Bosch
távszolgáltatások
tűzjelző központokhozSATEL gázérzékelők
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel sp. Z.o.o. >>

A behatolásjelzők feladatának kiterjesztéseként a vagyonvédelmi feladatok ellátása mellett ezen rendszerek feladata lehet a bennlakók testi épségének védelme is. Ebből a célból nagyon jó szolgálatot tehetnek a SATEL által gyártott, egyébként akár önálló működési módban is alkalmazható gázérzékelői.
A DG1 sorozatú érzékelők által detektálni képes gázok fajtái - szénmonoxid, földgáz, LPG és triklóretilén – lefedik a mindennapi élet során, az emberekre veszélyek lehetőségeit. Az érzékelt gáz fajtájától függően fűtőberendezések, garázsok, de akár lakóhelyiségek veszéllyel fenyegetett területein szerelhetőek fel.


Bővebben >>


Siemens – OOH740 és FDOOT241-A9 tűzérzékelők
Aspirációs érzékelés Siemens OOH740 / FDOOT241-A9 pontszerű érzékelőkkel
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Siemens >>

Létezik egy olyan aspirációs megoldás, amelynél használhatók az emelt érzékenységű Siemens füstérzékelők, a Cerberus PRO OOH740 és a Sinteso FDOOT241-A9. Mindez egy kisebb érzékelési területen, EN54-20 „C” osztályú érzékelésre alkalmazható.
Főbb jellemzők:
 • ellenáll a zavaró környezeti tényezőknek úgy, mint por, pihék, rovarok, párásodás, szélsőséges hőmérséklet, elektromágneses zavaró tényezők, korrozív gőzök/gázok, vibráció, szintetikus aeroszolok és a tipikustól eltérő tűz jelenségek;
 • érzéketlen rázkódásra, ütésre;
 • fejlett jelfeldolgozás: ASAtechnologyTM ('Advanced Signal Analysis');
 • idő- és eseményfüggő érzékelési viselkedés;

 • Bővebben >>


  FIREless rádiós tűzjelző rendszer
  Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

  Gyártó: Pentolt Kft. >>

  Elérhetővé vált a Power Biztonságtechnika palettáján a profi rádiós tűzjelző rendszer, a magyar fejlesztésű FIREless. A tűzjelző rendszerek többsége kábelhálózatra épül, azonban előfordulnak kivételes esetek, ahol a kábelezés túlzottan költséges vagy kivitelezhetetlen. Ezek lehetnek műemlék-, kastély-, üzemelő szállodaépületek. Az ideiglenesen telepített rendszerek utazó kiállítások esetén is a körülményesen vagy költségesen kábelezhető rendszerekhez tartoznak. Ezen esetekben sokkal célszerűbb a rádiós eszközök telepítése.
  A FIREless a legszigorúbb európai előírásokat is teljesíti, szinte egyedüliként a piacon!


  Bővebben >>


  Previdia Max tűzjelző központ
  Forgalmazó: Riarex Kft >>

  Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

  A PREVIDIA216 egy teljes felépítésében moduláris tűzjelző és oltásvezérlő központ, mely igény szerint alakítható akár 4 szekrényes kiépítésig. A központ 16 hurokig bővíthető és hurkonként 240 db eszközcímet fogadhat (gyártói protokolltól függően: Inim, Argus, Apollo).
  Egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a 24 csatornás oltásvezérlési lehetőség, a hurokteljesítmény növelő technológia, a megkettőzhető központi vezérlőegység, és a kezelőfelületen megjeleníthető helyszíntérképek valamint IP kamerák pillanat képei.


  Bővebben >>


  Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz
  Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág >>

  Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>

  A Bosch tűzjelző központok számára fejlesztett Remote Services (távszolgáltatások) terméke a távdiagnosztikát és távkarbantartást elősegítő, IP alapú megoldás, amely nagyban javítja a tűzjelző központok megbízhatóságát és maximalizálja a működési hatékonyságot. A Bosch Remote Services lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára a létesítmények folyamatos távfelügyeletét, valamint a problémák korai észlelését, így az ügyfelek élvezhetik a gyorsabb reakcióidő és rövidebb leállások előnyét.
  A Remote Services egy moduláris rendszer, amely három összetevőből áll. A Remote Connect-en (távoli kapcsolat) alapul, amely egy biztonságos internetkapcsolatot jelent a rendszerintegrátor és az ügyfél között, a Bosch Security szervereken keresztül.


  Bővebben >>


  KORÁBBI HÍRLEVELEINK

  A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

  Hírlevél továbbküldés

  Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

  Impresszum

  Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft
  Tel: (30) 515 3500
  E-mail: info@securifocus.com

  Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

  Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

  Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

  A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


  Copyright © SecuriFocus 2017